קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות19
מגזין

שכבות צ'ילה גביניות

שכבות צ'ילה גביניות
שכבות צ'ילה גביניות עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. צופה בדמות שלך? למתכון ללא גלוטן וצמחוני זה יש 735 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 37 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו גבינת מינסטר, שמן צמחי, ביצים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # יום ראשון כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 59%. נסו צ'ילה רלנו שכבות, שכבות ברוקולי גבינות לילה, ו שכבות איטלקיות קלות בלילה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים את הברוילר. מסדרים את הפובלנוס עם העור כלפי מעלה על תבנית עם נייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת חלב פרה מיושנתגבינת חלב פרה מיושנת
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
2
מוסיפים את בצל האביב וצולים עד שקליפות הפובלאנו חרוכות והבצל מושחר סביב הקצוות, 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביבבצל אביב
גבינת חלב פרה מיושנתגבינת חלב פרה מיושנת
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מעבירים את הפובלנוס לקערה גדולה, מכסים בניילון או בצלחת ומניחים להתקרר 10 דקות. משפשפים את הקליפות בעזרת האצבעות ואז מייבשים. קוצצים גס את הפובלנוס ונורות הבצל, ואז זורקים עם המסה חרינה בקערה בינונית; מניחים בצד בזמן שאתה מטגן את הטורטיות.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תירס מסה)(תערובת תירס מסה)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
גבינת חלב פרה מיושנתגבינת חלב פרה מיושנת
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מרפדים נייר אפייה במגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
מחממים כ -1 אינץ ' של שמן צמחי במחבת גבוהה או בתנור הולנדי על אש בינונית-גבוהה עד שמדחום טיגון עמוק רושם 350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מעבירים למגבות הנייר לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
7
מורחים מחצית מהטורטיות המטוגנות בתבנית אפייה של 3 ליטר. למעלה מחצית מתערובת הפובלנו-בצל ומחצית מכל גבינה.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
גבינת חלב פרה מיושנתגבינת חלב פרה מיושנת
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
8
שכבו מעל את שאר הטורטיות, תערובת הפובלנו-בצל והגבינות.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
גבינת חלב פרה מיושנתגבינת חלב פרה מיושנת
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
9
הקציפו את הביצים והחלב בקערה גדולה; להקציף 1 1/2 כפיות מלח, פלפל לפי הטעם ואבקת הצ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
יוצקים את תערובת הביצים לתבנית האפייה. מכסים ומקררים 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
11
מוציאים את המנה מהמקרר כ-30 דקות לפני האפייה וחושפים. מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
12
אופים עד השכבות הוא נפוח קלות זהוב על גבי רק להגדיר במרכז, 50 דקות עד 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
13
מניחים להתקרר 10 דקות לפני ההגשה. למעלה עם שמנת חמוצה, ג ' לפנוס ו/או כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
14
צילום: קון פולוס

יין מומלץ: קאווה, שיראז, Grenache

קאווה, שיראז וגרנאש הם בחירה מצוינת לצ ' ילי. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. אתה יכול לנסות פריקסנט נוצץ קורדון כושי ברוט קאווה. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
פריקסנט נוצץ קורדון כושי ברוט קאווה
פריקסנט נוצץ קורדון כושי ברוט קאווה
קאווה עם סגנון יוצא דופן, טרי, פירותי ניחוח מתמשך. זה הוא השותף המושלם עבור את מיטב מזון ומצוין בכל זמן.תערובת: 35% מקבאו·25% קסרל * לו, 40% פרלדה