שכבות תרד
שכבות תרד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מספק כ 6 מנות . מנה אחת מכילה 316 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. גשו לסופר וקנו עלי תרד לתינוקות, שמן זית, עלי אורגנו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו שכבות תרד, שכבות צ'דר, בשר חזיר ותרד, ו שכבות ארטישוק-תרד (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל 8 אינץ ' צלחת אפייה מרובעת עם שמן זית.
מוסיפים את הלחם, התרד, ואת מחצית הפטה. בעדינות לזרוק את התערובת עם הידיים עד בשילוב, ואז להפיץ אותו לתוך שכבה אפילו; להפריש.
לטאטא את שמן הזית הנמדד, גרידת לימון, חרדל, מלח ופלפל בקערה גדולה עד בשילוב.
מוסיפים את הביצים ואת החלב ומקציפים עד בשילוב. לאט לאט לטפטף את התערובת על הלחם ומפזרים באופן שווה את המחצית הנותרת של גבינת הפטה מעל. מכסים ומקררים בין לילה.
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה בשליש העליון של התנור.לחשוף את השכבות ואופים עד פודינג מוגדר ואת הקצוות הם השחמה, על 45 עד 55 דקות.
מניחים על מתלה תיל ולתת מגניב במשך 30 דקות.
מפזרים את האורגנו הטרי ומגישים חם.