קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות70
מגזין

שלוק הליבוט עם סלט תפוחי אדמה לתינוקות

שלוק הליבוט עם סלט תפוחי אדמה לתינוקות
הליבוט עלומה עם סלט תפוחי אדמה התינוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 47 גר' של חלבון, 46 גרם של שומן, וסך הכל 745 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, מתכון פסקטריאני מגיש 6 . מתכון זה של רפובליקת מזון יש 16 אוהדים. אם יש לכם מיונז, שמן זית כתית מעולה, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו שמן זית-הליבוט עלומה עם שמיר-גזר גמדי קלוי, תבשיל ירקות צלוי ותפוחי אדמה עם ביצה עלומה, ו הליבוט עלומה קרה עם שומר-סלט זית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מנה את הדגים ל 6 גרם חתיכות ועונה עם מלח pepper.In סיר גדול, להוסיף שמן שלך, זרעי כוסברה וקורנית. להתחמם עד 190 מעלות ולשים לאט פילה הדגים שלך. ודא הדג שקוע בשמן ואם זה לא, להוסיף קצת יותר כדי לכסות.מבשלים עד שאתה רואה את הדג הופך לבן ומרגיש מוצק למגע, כ 10-12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
הסר עם מרית על צלחת עד מוכן לשרת.שוטפים את תפוחי האדמה ומניחים אותם בסיר גדול עם עלה המפרץ, פלפל, טימין, שום, ומספיק מים קרים כדי לכסות על ידי 2 אינץ'.מתבלים היטב עם מלח ומביאים לרתיחה במשך 2 דקות, עד רק סכין רך.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
הסר מהחום ולאפשר לתפוחי האדמה להתקרר בנוזל.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4
מסננים את תפוחי האדמה וחותכים לשניים.תפוחי אדמה מגניבים לחלוטין ומערבבים עם מיונז, בצל מרוסק, פלפלים קלברזים, בצל ירוק וחומץ יין אדום. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.סיום על ידי ציפוי פילה על גבי מנה של סלט תפוחי אדמה וכפית קצת מהקוויאר על גבי הדגים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
סלט תפוחי אדמהסלט תפוחי אדמה
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
קוויארקוויאר
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק

מרכיבים

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

הליבוט בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי של סקייפול עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
פינוט סקייפול גריס
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.