קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות77
מגזין

שלוקות במרק חם וחמוץ

שלוקות במרק חם וחמוץ
אם יש לכם דבש, הליבוט, ג'ינג'ר רבעון בגודל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. נסו הליבוט עלומה במרק ירקות, הליבוט מבושל במרק שומר, ו שלוק הליבוט במרק לימון-טימין (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטפטף את רוטב הסויה על שני הצדדים של פילה הליבוט. מכסים ומקררים. במחבת 12 אינץ', לשלב את מרק עוף, דבש, רסק עגבניות, חומץ, זנגביל, וטבסקו. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ומבשלים בעדינות במשך 12 דקות, ערבוב מדי פעם ברפרוף קצף לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פילה הליבוטפילה הליבוט
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את הפילה, הכיסוי, ואת poach בעדינות על רתיחה חשופה על חום בינוני-נמוך עד fllets הם מעט המשרד למגע והמרכזים הם כמעט אטום (לעשות חריץ קטן עם סכין כדי לבדוק), 6 עד 8 דקות; הדג צריך להיות מעט לא מבושל בשלב זה. כבה את החום ותן לשבת מכוסה עוד 2 דקות. מחלקים את הליבוט ואת המרק באופן שווה בין ארבע קערות רדודות.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
3
מפזרים בנדיבות עם בצל ירוק וכוסברה ומגישים עם כפית למרק. הצעות הגשה להגדיר תלולית של אורז לבן או חום לתוך מרק עם הדגים.
מרכיבים שתצטרך
מלח תיבול של Lawryמלח תיבול של Lawry
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1
קלוריות
1
360, שומן
2
6, קלוריות שומן
1
50, שומן רווי
2
1, חלבון
3
51, שומן חד רווי
4
2, פחמימות
5
720, כולסטרול
6
75, סיבים
7
צילום: סקוט פיליפס
8
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
1
24, שומן רב בלתי רווי
2
2, נתרן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות לשגשג פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
לשגשג פינו גריג ' יו
לשגשג פינו גריג ' יו