שלוקות במרק חם וחמוץ
אם יש לכם דבש, הליבוט, ג'ינג'ר רבעון בגודל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. נסו הליבוט עלומה במרק ירקות, הליבוט מבושל במרק שומר, ו שלוק הליבוט במרק לימון-טימין (מתכונים דומים).
הוראות
לטפטף את רוטב הסויה על שני הצדדים של פילה הליבוט. מכסים ומקררים. במחבת 12 אינץ', לשלב את מרק עוף, דבש, רסק עגבניות, חומץ, זנגביל, וטבסקו. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ומבשלים בעדינות במשך 12 דקות, ערבוב מדי פעם ברפרוף קצף לפי הצורך.
מוסיפים את הפילה, הכיסוי, ואת poach בעדינות על רתיחה חשופה על חום בינוני-נמוך עד fllets הם מעט המשרד למגע והמרכזים הם כמעט אטום (לעשות חריץ קטן עם סכין כדי לבדוק), 6 עד 8 דקות; הדג צריך להיות מעט לא מבושל בשלב זה. כבה את החום ותן לשבת מכוסה עוד 2 דקות. מחלקים את הליבוט ואת המרק באופן שווה בין ארבע קערות רדודות.
מפזרים בנדיבות עם בצל ירוק וכוסברה ומגישים עם כפית למרק. הצעות הגשה להגדיר תלולית של אורז לבן או חום לתוך מרק עם הדגים.
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות לשגשג פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו