קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות77
מגזין

שלוקות במרק חם וחמוץ

שלוקות במרק חם וחמוץ
אם יש לכם דבש, הליבוט, ג'ינג'ר רבעון בגודל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. נסו הליבוט עלומה במרק ירקות, הליבוט מבושל במרק שומר, ו שלוק הליבוט במרק לימון-טימין (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטפטף את רוטב הסויה על שני הצדדים של פילה הליבוט. מכסים ומקררים. במחבת 12 אינץ', לשלב את מרק עוף, דבש, רסק עגבניות, חומץ, זנגביל, וטבסקו. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ומבשלים בעדינות במשך 12 דקות, ערבוב מדי פעם ברפרוף קצף לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פילה הליבוטפילה הליבוט
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הפילה, הכיסוי, ואת poach בעדינות על רתיחה חשופה על חום בינוני-נמוך עד fllets הם מעט המשרד למגע והמרכזים הם כמעט אטום (לעשות חריץ קטן עם סכין כדי לבדוק), 6 עד 8 דקות; הדג צריך להיות מעט לא מבושל בשלב זה. כבה את החום ותן לשבת מכוסה עוד 2 דקות. מחלקים את הליבוט ואת המרק באופן שווה בין ארבע קערות רדודות.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
מפזרים בנדיבות עם בצל ירוק וכוסברה ומגישים עם כפית למרק. הצעות הגשה להגדיר תלולית של אורז לבן או חום לתוך מרק עם הדגים.
מרכיבים שתצטרך
מלח תיבול של Lawryמלח תיבול של Lawry
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1
קלוריות
1
360, שומן
2
6, קלוריות שומן
1
50, שומן רווי
2
1, חלבון
3
51, שומן חד רווי
4
2, פחמימות
5
720, כולסטרול
6
75, סיבים
7
צילום: סקוט פיליפס
8
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
1
24, שומן רב בלתי רווי
2
2, נתרן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות לשגשג פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
לשגשג פינו גריג ' יו
לשגשג פינו גריג ' יו