שלוש גבינה אפויה פנה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שלוש גבינה אפויה פנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 26 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 491 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך קורטוב של מלח, גבינת עיזים, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו ארבע גבינה אפויה פנה, ארבע גבינות פנה אפוי, ו שלוש גבינה אפויה פנה (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים נקניק למחבת; לבשל 2 דקות, ערבוב להתפורר.
מוסיפים את הפלפל ואת 6 המרכיבים הבאים (באמצעות מלח) למחבת; מטגנים 6 דקות או עד פלפל רך. מערבבים ברוטב עגבניות. להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות.
מוסיפים פסטה למחבת, משליכים בעדינות למעיל. תערובת פסטה כפית לתוך צלחת אפייה מרובעת 8 אינץ ' מצופה ספריי בישול. מערבבים מוצרלה וגבינת עיזים; מפזרים פרמזן.
אופים ב 350 במשך 7 דקות או עד מבעבע העליון הוא השחמה.
הערה יין: אני מוצא פסטה מחיטה מלאה לעתים קרובות טעם הטוב ביותר עם יין אדום, אשר מדגיש את האדמה של פסטה לבבית. וכמובן, יין אדום ונקניקייה הם זיווג משמיים. נסה אדום טוסקנה: וילה Antinori Toscana. זה קצת יותר עשיר ומלא יותר קיאנטי, 2004 הוא $ קארן מקניל