שלוש גבינה וארטישוק Calzones
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שלוש גבינה וארטישוק Calzones. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 579 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. גשו לסופר וקנו לבבות ארטישוק, עגבניות מיובשות, לבן ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב העגבניות המיובשות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. נסו נקניק וארטישוק Calzones, עוף צלוי-ארטישוק Calzones, ו עוף, תרד וארטישוק Calzones (גודל אישי) (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים עד 400 מעלות F. מפזרים קלות תבנית אפייה כבדה עם קמח תירס. תניח בצד.
בקערה של מעבד המזון, מוסיפים את לבבות ארטישוק, פקורינו רומנו, ריקוטה, פונטינה, עגבניות מיובשות, מיץ לימון, מלח, פלפל וגרידת לימון. דופק עד משולב וגושי.
באמצעות סכין, לחתוך את בצק הפיצה לרבעים. על משטח מקומח קל, לגלגל את הבצק לארבעה עיגולים 6 אינץ', כל אחד על 1/4 אינץ ' עבה. באמצעות מברשת מאפה, מברשת את הבצק עם ביצה לבן.
מניחים רבע מהמילוי בצד אחד של כל מעגל בצק. מקפלים את הבצק על המילוי, ויוצרים חצי מעגל. לצבוט את הקצוות של הבצק בחוזקה יחד crimp לאטום.
מניחים את קלצונה הפרט מוכן על תבנית אפייה מוכן.
טפטוף calzones עם שמן זית כתית.
מפזרים קלות עם מלח ופלפל. באמצעות סכין חדה, לחתוך חריץ בחלק העליון של כל קלצונה.
אופים עד חום זהוב ואת המילוי הוא מבעבע, 30 עד 35 דקות.
מגישים לצד רוטב עגבניות-בזיליקום מחומם.