שלוש גבינות ופאי ביצי פסחא בצל
שלוש גבינה ובצל פאי ביצי פסחא דורש סביב 2 שעות ו 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 353 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. פסחא יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה מ Allrecipes יש 2 אוהדים. אם יש לכם סוכר, קמח, מלח וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 32%. מתכונים דומים: בייקון וביצה מקרוני וגבינה, חביתת בצל צרפתי לחג הפסחא יום שני, ו איך לעשות בצל-עור ביצי פסחא.
הוראות
לטאטא קמח, מלח, וסוכר בקערה; לעבוד 1/2 כוס חמאה ללא מלח חתיכות לתוך מרכיבים יבשים עם האצבעות שלך עד תערובת הקמח נראה כמו ארוחה גסה.
מערבבים מי קרח לבצק קצת בכל פעם עד שהוא פשוט מחזיק יחד. טופס לתוך כדור ולחץ על הבצק למטה כדי ליצור דיסק שטוח; לעטוף בניילון לעטוף ולקרר לפחות 1 שעה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מגלגלים את הבצק לעיגול על משטח עבודה משוריין ומתאימים את הקרום לצלחת פאי של 9 אינץ'; מכווצים את הקצוות.
מניחים פרוסות בצל לסיר, מכסים במים, ומביאים לרתיחה; מפחיתים את החום עד בינוני ומרתיחים עד הבצל הוא שקוף, כ 5 דקות.
מסננים פרוסות בצל קרירות; פרוסים לתוך תחתית קרום העוגה העליון עם צ ' דר, מוצרלה, וגבינות פרמזן בשכבות.
מורחים פרוסות ביצה על גבינות.
יוצקים חצי וחצי מעל מילוי ומפזרים פלפל שחור.
מערבבים פירורי קרקר עגולים חמאתי ו 1/4 כוס חמאה מומסת בקערה; מפזרים תערובת פירור באופן שווה על עוגה.
אופים בתנור שחומם מראש עד השחמה, כ 40 דקות.