קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

שלוש גבינות פיצה בייקון

שלוש גבינות פיצה בייקון
שלוש גבינות פיצה בייקון יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 26 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 652 קלוריות. גשו לסופר וקנו בייקון, בצק פיצה, גבינת צ'דר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת די גרועה. נסו שלוש גבינות פיצה בייקון, ביצת בייקון ופיצת גבינה, ו פיצה פפרוני פוט אחד מקרוני וגבינה עם בייקון (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים אבן פיצה או תבנית אפייה הפוכה על מתלה התנור הנמוך ביותר ולחמם מראש ל 475 מעלות F לפחות 15 דקות. בינתיים, לרדד את הבצק לתוך סיבוב 9 אינץ ' על משטח מקומח קלות. קל אבק קליפת פיצה או תבנית אפייה הפוכה אחרת עם קמח; להניח את הסיבוב של הבצק על גבי ולהניח בצד. מבשלים את הבייקון במחבת גדולה על אש בינונית, ערבוב, עד פריך, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
פיצה סטוןפיצה סטון
מחבתמחבת
תנורתנור
2
הסר עם כפית מחוררת ולנקז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מגבות ניירמגבות נייר
3
מערבבים את רוטב העגבניות, שמן זית, שום ואורגנו בקערה בינונית; מתבלים במלח ופלפל. החלק את הבצק ישירות על גבי האבן החמה או תבנית האפייה ואופה עד שזהוב ונפוח קלות, כ -7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
שמן זיתשמן זית
אורגנואורגנו
שוםשום
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
קערהקערה
4
הסר מהתנור ולתת מגניב מעט, ואז בזהירות לחתוך את הקרום במחצית אופקית עם סכין משונן לעשות 2 קרום דק. סובב את הקרום למעלה.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן
תנורתנור
5
מורחים עם תערובת הרוטב, ואז למעלה באופן שווה עם מוצרלה, צ ' דר ובייקון. החליקו את הפיצות בחזרה על גבי האבן החמה או תבנית האפייה; אופים עד שהגבינה תימס והקרום יהיה זהוב, כ-8 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
גבינהגבינה
רוטברוטב
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
6
מפזרים עם הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
7
צילום: סם קפלן