שלוש גבינות פיצה לבנה עם תרד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל שלוש גבינות פיצה לבנה עם תרד. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 361 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לכם גבינת פקורינו רומנו, קמח תירס, שן שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קמח התירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קמח תירס כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. נסו פיצה לבנה בגריל גבינה עם בייקון + תרד, פיצה לבנה עם תרד ובייקון, ו פיצה תרד לבנה קלה (מתכונים דומים).
הוראות
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר, מכוסה, במשך 30 דקות.
מניחים אבן פיצה או תבנית אפייה כבדה בתנור. מחממים תנור ל 500 (לשמור על אבן פיצה או תבנית אפייה בתנור כפי שהוא מתחמם).
שלב 1 1/2 כפות שמן זית פרוס שום במחבת גדולה.
חום מעל חום בינוני-גבוה 1 1/2 דקות או עד השום מתחיל לרחוש.
להוסיף 6 כוסות תרד; לטגן 2 דקות או עד wilts תרד. תניח בצד.
מערבבים גבינות, חלב ושום טחון בקערה.
מגלגלים בצק למעגל של 14 אינץ ' על משטח מקומח קלות, ומנקבים משטח שלם בנדיבות עם מזלג. בזהירות להסיר פיצה אבן מהתנור.
מפזרים קמח תירס על פיצה אבן; מניחים בצק על פיצה אבן.
מורחים תערובת גבינה על הבצק, ומשאירים גבול 1/2 אינץ'.
אופים ב 500 במשך 10 דקות או עד הקרום הוא זהב וגבינה הוא השחמה קלות. למעלה עם תרד; אופים 2 דקות נוספות או עד מחומם היטב.
הסר מהתנור; מברשת הקרום החיצוני עם הנותרים 1 1/2 כפיות שמן.
חותכים ל 6 פרוסות גדולות.