שלוש עוגת ספגטי גבינה
שלוש עוגת ספגטי גבינה דורשת בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 974 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 55 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם ספגטי, בשר טחון, ביצה לבן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב ביצה לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגה בשחור-לבן כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. . נסו ברים תוצרת בית עוגת דובדבנים עם זיגוג גבינת שמנת, Spaghetti Junction: The $4 Spaghetti That Tasts Almost as The $24 Spaghetti From Roy Choi ' S ' L. A. Son, ו ארבע גבינות ספגטי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
בקערה בגודל בינוני, לשלב ספגטי, ביצה לבן וגבינת פרמזן.
מניחים תערובת לתוך קליפה פאי 9 אינץ'.
במחבת מעל חום בינוני, לבשל בשר עד השחמה.
מוסיפים רוטב ספגטי, מערבבים ומבשלים עוד 5 דקות. תניח בצד.
בקערה בגודל בינוני לשלב חלמון ביצה, ריקוטה, פטרוזיליה ו 1/2 כוס מוצרלה.
מורחים תערובת גבינה על תערובת ספגטי במעטפת עוגה, מורחים רוטב בשר על תערובת גבינה ומעל עם הנותרים 1/2 כוס מוצרלה.
מכסים את העוגה בנייר כסף ואופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 35 דקות, הסרת רדיד במהלך 10 הדקות האחרונות של בישול.