קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

שלוש שעועית דאל

שלוש שעועית דאל
דאל שלוש שעועית נטול גלוטן, וצמחוני מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 831 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך זרעי כמון, jalapeño, פלפל קאיין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: שעועית ירוקה, שעועית צהובה וסלט עגבניות עם ויניגרט בלסמי לבן, ארוחת ערב: פול, אספרגוס וסלט שעועית ירוקה, ו איך לבשל: Sigarillas (שעועית מכונפת), פטאני (שעועית לימה) וסקווש בחלב קוקוס.

הוראות

1
בסיר בינוני, להביא 6 כוסות מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את האפונה המפוצלת וקמצוץ מלח נדיב ומרתיחים עד שמתחילים להישבר, כ -50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
לנקז היטב.
4
בינתיים, במחבת גדולה ועמוקה, מחממים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את הג ' ינג ' ר, שום, jalapeo, כמון וקיין ומבשלים מעל חום מתון עד מתרכך, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את העגבניה ואת רסק העגבניות ומבשלים עד שהעגבנייה נשברת מעט, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את השמנת, החמאה והמים ומביאים לרתיחה. מערבבים את האפונה המפוצלת הצהובה, חומוס ושעועית כליות ומתבלים במלח. מבשלים על אש נמוכה עד מעובה, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
מגישים עם אורז בסמטי ונאן.
מרכיבים שתצטרך