שלושה אפונים עם כרישה, נענע, ושמנת
שלוש אפונים עם כרישה, נענע, ושמנת יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 170 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אפונה הצמד סוכר, מלח ופלפל, כרישה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 40%. מתכונים דומים: שלושה אפונים עם כרישה, מנטה & שמנת, אפונה בשמנת מנטה, ו פסטה עם אפונה, שמנת, פטרוזיליה ונענע.
הוראות
לקצץ snap סוכר ואפונה שלג, ולאחר מכן blanch יחד עם אפונה טרייה קליפה.
לשטוף כרישה היטב, מרפרף שכבות מתחת למים זורמים כדי להסיר חצץ. פרוסה דקה לרוחב.
במחבת 10 עד 12 אינץ ' מעל חום בינוני, להמיס חמאה. כאשר הוא קצף, להוסיף כרישה ומערבבים עד רך, על 5 דקות.
יוצקים קרם, להגדיל את החום בינוני גבוה, ומערבבים לעתים קרובות עד הנוזל מופחת על ידי כמחצית, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מוסיפים את כל האפונה וחצי נענע ומערבבים רק עד מחומם דרך, על 1 דקה.
יוצקים לתוך קערת הגשה ומפזרים עם מנטה הנותרים.
כדי פגז תרמילי אפונה טריים, לשבור את התרמילים על ידי לחיצה על קצה אחד - התרמיל צריך פופ פתוח בתפר. לאחר מכן להפעיל את האגודל במורד הפתח לשחרר את האפונה. קילו אחד של אפונה בתרמיל מניב כ 1 כוס אפונה פגועה.
כדי לקצץ תרמילי אפונים אכילים, כגון הצמד סוכר ושלג, לחתוך או לצלם את הקצוות ולמשוך בחדות כדי להסיר כל מחרוזת על האפונה. להשליך קצוות ומיתרים.
כדי blanch אפונה טרייה (או פגז או כל סוגי תרמיל אכיל), אם המתכון קורא לזה, להביא מים לרתיחה במחבת גדולה, ולאחר מכן להוסיף אפונה. מבשלים רק עד שהם מתחילים להפוך ירוק בהיר יותר, 15 עד 30 שניות, ואז לנקז מיד. יש לשטוף היטב תחת מים זורמים קרים עד קריר, ואז לנקז שוב.