קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות46
מגזין

שליו Spiedini עם מרווה פולנטה אסיאגו

שליו Spiedini עם מרווה פולנטה אסיאגו
שליו Spiedini עם מרווה Polentan ו Asiago עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 804 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 45 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך בצל, פנצ'טה, שיפודים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב פולנטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פולנטה לימון כקינוח. עם כפית ציון 77% המנה הזאת טובה. נסו שליו בגריל עם פולנטה לבנה, צליה: סקווש בלוט עם אסיאגו ומרווה, ו פולנטה לארוחת בוקר עם Asiago, טימין, בייקון, וביצים עלומות (מתכונים דומים).

הוראות

1
בדוק שליו עבור עצמות או נוצות ומניח בקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
שליושליו
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
מוסיפים פנצ ' טה, חומץ, שמן זית, דבש ופלפל שחור וזורקים למעיל. להפריש ולחמם גריל מראש.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
3
בסיר 3 ליטר, מניחים בצל, מים ומרווה ומביאים לרתיחה. חוט שליו אחד, ואחריו חתיכה אחת של pancetta, ואחריו שליו אחד על כל אחד ארבעה שיפודים ומקום על החלק החם ביותר של הגריל. מבשלים 4 עד 5 דקות בכל צד, עד רק ורוד על עצמות הרגל. בינתיים, יוצקים פולנטה לאט בנחל דק לתוך מים רותחים, עד שהכל משולב ו polenta מתעבה, על 1 עד 2 דקות. לעבור לכפית עץ, להוסיף Asiago ומבשלים עוד דקה, עד עבה כמו להדביק.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
גבינת אסיאגוגבינת אסיאגו
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שליושליו
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
4
הסר מהחום ושופכים על לוח חיתוך מוכן לשירות. שיפודי ערמה על גבי פולנטה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות