שליו Spiedini עם מרווה פולנטה אסיאגו
שליו Spiedini עם מרווה Polentan ו Asiago עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 804 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 45 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך בצל, פנצ'טה, שיפודים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב פולנטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פולנטה לימון כקינוח. עם כפית ציון 77% המנה הזאת טובה. נסו שליו בגריל עם פולנטה לבנה, צליה: סקווש בלוט עם אסיאגו ומרווה, ו פולנטה לארוחת בוקר עם Asiago, טימין, בייקון, וביצים עלומות (מתכונים דומים).
הוראות
בדוק שליו עבור עצמות או נוצות ומניח בקערת ערבוב.
מוסיפים פנצ ' טה, חומץ, שמן זית, דבש ופלפל שחור וזורקים למעיל. להפריש ולחמם גריל מראש.
בסיר 3 ליטר, מניחים בצל, מים ומרווה ומביאים לרתיחה. חוט שליו אחד, ואחריו חתיכה אחת של pancetta, ואחריו שליו אחד על כל אחד ארבעה שיפודים ומקום על החלק החם ביותר של הגריל. מבשלים 4 עד 5 דקות בכל צד, עד רק ורוד על עצמות הרגל. בינתיים, יוצקים פולנטה לאט בנחל דק לתוך מים רותחים, עד שהכל משולב ו polenta מתעבה, על 1 עד 2 דקות. לעבור לכפית עץ, להוסיף Asiago ומבשלים עוד דקה, עד עבה כמו להדביק.
הסר מהחום ושופכים על לוח חיתוך מוכן לשירות. שיפודי ערמה על גבי פולנטה ומגישים.