שליו בגריל עם רוטב ברביקיו רימון-כתום וטבולי עם קינואה וקייל מגורר
שליו בגריל עם רוטב ברביקיו רימון-כתום וטבולי עם Quinoan וקייל מגורר עשויה להיות מה שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 998 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 65 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -35 דקות. זה מושלם עבור יום העצמאות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו גרידת תפוז, מלח כשר, מקלות קינמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קינואה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קינואה כקינוח. מתכונים דומים: קינואה טבולי עם שרימפס בגריל שום לימון, כרוב + כרוב ניצנים גרוסים סלט קינואה, ו כרוב מגורר + סלט קינואה עם רוטב טחינה שמנת.
הוראות
1
מניחים את הקינואה בסיר בינוני, לכסות עם 1 3/4 כוסות מים קרים העונה עם מלח ופלפל. מביאים לרתיחה, מכסים, מנמיכים את החום ומבשלים עד שהמים נספגים והקינואה רכה, 18 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
קינואה
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
הסר את המכסה, מוך עם מזלג ולתת מגניב מעט.
3
שים את הקינואה בקערה גדולה; מוסיפים את העגבניות, מנטה, כרוב, מלפפונים ובצל ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון
עגבנייה
בצל
קינואה
כרוב
מנטה
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
להקציף יחד את שמן זית ולימון ותפוז חזה ומיצים, ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן זית
כתום
לימון
ציוד שתשתמש בו
מקציף
5
מוסיפים את הרוטב לסלט וזורקים לשלב. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה לפני ההגשה. ככל שהסלט יושב יותר כך הטעמים נעשים טובים יותר.
1
מחממים את השמן בסיר בינוני על חום בינוני; מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיפים את מיץ הרימון, מיץ תפוזים, מולסה רימון, חומץ, סוכר, מקלות קינמון וגרידת תפוזים ומבשלים עד מופחת בחצי.
מרכיבים שתצטרך
מולסה רימונים
מיץ רימונים
מקל קינמון
מיץ תפוזים
גרידה כתומה
חומץ
סוכר
3
מוסיפים את הקטשופ ומבשלים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קטשופ
4
הסר מהחום, להקציף את החרדל, מלח ופלפל ולתת להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
חרדל
ציוד שתשתמש בו
מקציף
5
הסר את מקלות הקינמון לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמון
6
הסר על 1 כוס הרוטב להגשה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
1
מחממים את הגריל לגובה בינוני לצלייה ישירה.
ציוד שתשתמש בו
גריל
2
מברישים את השליו בשמן קנולה ומפזרים מלח ופלפל. שים חזה בצד למטה על הגריל ומבשלים כ 3 דקות. להעיף, מברשת עם רוטב ברביקיו, לכסות את הגריל ולבשל עוד 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
רוטב ברביקיו
שמן קנולה
שליו
ציוד שתשתמש בו
גריל
3
מעבירים למגש ומגישים עם רוטב ברביקיו שמורות וטבולי.