קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות45
סוגי מאכליםרטבים
אירועיםחג ההודיה
מגזין

שליו ברוטב חמוציות

שליו ברוטב חמוציות
שליו ברוטב חמוציות יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לרוטב שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 834 קלוריות, 73 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לך סוכר חום, גרגרי גרגיר הנחלים, allspice הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די טוב. מתכונים דומים: בודן-שליו ממולא עם רוטב חמוציות-בורבון, שליו עם ג'ינג'ר-חמוציות Pilaf, ו שליו צלוי עם מילוי אוכמניות-כתום-פקאן.

הוראות

1
הסר giblets ואת הצוואר לקצץ מן שליו; לשמור על שימוש אחר. יש לשטוף את הציפורים, לטפוח יבש, ומפזרים קלות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שליושליו
2
במחבת עמוקה 11 עד 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה, להמיס 2 כפות חמאה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
הוסף כמה ציפורים שיתאימו במחבת וחום מכל הצדדים, 12 עד 15 דקות. הרם כמו השחמה, לשים בקערה, ולהוסיף ציפורים שנותרו ועוד חמאה, במידת הצורך, כדי פאן. כאשר כל הציפורים הן מחוץ למחבת, להשליך שומן.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
למחבת, להוסיף חמוציות, 1 כוס מים, סוכר חום, חומץ, קינמון, allspice, וציפורן. מערבבים מעל חום גבוה עד רותח. להחזיר ציפורים ומיצים שנצברו למחבת.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מכסים ומבשלים על אש נמוכה, הופכים ציפורים לאחר 10 דקות, עד הירכיים רכות כאשר פירסינג, 20 עד 30 דקות בסך הכל. עם כפית מחוררת, להעביר ציפורים למגש חם.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
6
תערובת קמח חלקה עם 2 כפות מים, ולאחר מכן לערבב למחבת. מערבבים על חום גבוה עד שהרוטב מגיע לרתיחה מתגלגלת. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, שופכים על ציפורים ומקשטים פלטה עם גרגיר הנחלים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
לא מגן מקומילא מגן מקומי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף