שליו ברוטב חמוציות
שליו ברוטב חמוציות יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לרוטב שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 834 קלוריות, 73 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לך סוכר חום, גרגרי גרגיר הנחלים, allspice הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די טוב. מתכונים דומים: בודן-שליו ממולא עם רוטב חמוציות-בורבון, שליו עם ג'ינג'ר-חמוציות Pilaf, ו שליו צלוי עם מילוי אוכמניות-כתום-פקאן.
הוראות
הסר giblets ואת הצוואר לקצץ מן שליו; לשמור על שימוש אחר. יש לשטוף את הציפורים, לטפוח יבש, ומפזרים קלות עם מלח ופלפל.
במחבת עמוקה 11 עד 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה, להמיס 2 כפות חמאה.
הוסף כמה ציפורים שיתאימו במחבת וחום מכל הצדדים, 12 עד 15 דקות. הרם כמו השחמה, לשים בקערה, ולהוסיף ציפורים שנותרו ועוד חמאה, במידת הצורך, כדי פאן. כאשר כל הציפורים הן מחוץ למחבת, להשליך שומן.
למחבת, להוסיף חמוציות, 1 כוס מים, סוכר חום, חומץ, קינמון, allspice, וציפורן. מערבבים מעל חום גבוה עד רותח. להחזיר ציפורים ומיצים שנצברו למחבת.
מכסים ומבשלים על אש נמוכה, הופכים ציפורים לאחר 10 דקות, עד הירכיים רכות כאשר פירסינג, 20 עד 30 דקות בסך הכל. עם כפית מחוררת, להעביר ציפורים למגש חם.
תערובת קמח חלקה עם 2 כפות מים, ולאחר מכן לערבב למחבת. מערבבים על חום גבוה עד שהרוטב מגיע לרתיחה מתגלגלת. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, שופכים על ציפורים ומקשטים פלטה עם גרגיר הנחלים.