שליו חנוק של נאני
השליו של נאני עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר המנה העיקרית שלך. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 992 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 81 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל טחון, מים, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו שליו חנוק, הקרקרים המגניבים של נאני, ו שליו מטוגן במחבת (מתכונים דומים).
הוראות
פיצול שליו לאורך, אבל לא דרך, עצם השד; להפיץ שליו פתוח, לטפוח יבש.
מערבבים קמח ואת 4 המרכיבים הבאים; לדלות שליו בתערובת קמח, הזמנת תערובת קמח.
יוצקים שמן למחבת ברזל יצוק 12". שליו מטגנים ב 2 קבוצות בשמן חם על חום בינוני 3 עד 4 דקות או עד השחמה.
הסר שליו, ולהניח בצד. שמור 1/4 כוס טפטוף במחבת.
מוסיפים תערובת קמח שמורה לטפטופים. לבשל, ערבוב כל הזמן, 4 דקות או עד הקמח הוא השחמה. לאט להוסיף מים, ערבוב כל הזמן. להחזיר שליו למחבת; להביא לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 20 דקות או עד שליו הוא רך ורוטב הוא מעובה.
מגישים שליו עם רוטב על תערובת אורז בר, אורז מלוכלך, או פירה.