שליו עטוף בבייקון ממולא בגבינת עיזים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל שליו עטוף בייקון ממולא גבינת עיזים. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 8 . מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 56 גרם של שומן, וסך הכל 603 קלוריות. גשו לסופר וקנו פלפל, רוזמרין, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו תמרים עטופים בבייקון ממולאים בגבינת עיזים, גבינת עיזים ממולא בייקון עטוף Jalapeno מתאבן, ו רמיקס: עוף עטוף בבייקון ממולא בגבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
מתבלים כל שליו מבפנים ומבחוץ עם מלח ופלפל.
העברה ל 1 עד 2 קערות גדולות, להוסיף שמן, טימין, ושום, ולזרוק לשלב. מקררים, מכוסים, לפחות 1 שעה ועד 48 שעות.
הסר 1 שליו מן המרינדה. חלל דברים עם גבינת עיזים 1 אונקיה ורוזמרין 1 ו לקשור רגליים יחד רופף עם חוט מטבח. לעטוף 1 בייקון רצועה סביב השד ולהעביר שליו, צד השד למעלה, כדי גיליון אפייה rimmed. חזור עם השליו שנותר, באמצעות 2 עד 3 דפי אפייה. צלי עד רק מבושל דרך (לחתוך לתוך הירך הפנימית; בשר עדיין יהיה מעט ורוד), על 15 דקות.
אם אתה מעדיף, שליו יכול להיות בגריל ולא קלוי. כדי למנוע התלקחויות משומן נוטף, לבשל את הבייקון בנפרד ולדחוף אותו בחלל של כל ציפור יחד עם הגבינה.