שליו קלוי עם כרוב וצימוקים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל שליו קלוי עם כרוב וצימוקים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 24 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 361 קלוריות. אם יש לך מרווה, כרוב, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב זרעי קימל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות קאראווי כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. עם כפית ציון 63% המנה הזאת טובה. נסו כרוב סאבוי צלוי עם צימוקים, כרוב וביצי שליו מרק, ו סלט כרוב אדום מתוק-חריף עם ביצי שליו ואגוזי קשיו (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות 1/2 כף השמן, מעיל את החלק התחתון של מחבת בינונית avenproof. בקערה בטוחה למיקרוגל, יוצקים את מדיירה על הצימוקים. מיקרוגל בעוצמה גבוהה במשך 1 דקה, או עד הצימוקים הם שמנמנים.
בואו מגניב, ואז לנקז את הצימוקים, הזמנת מדיירה.
מערבבים את הצימוקים עם מרווה קצוצה וקמצוץ כל מלח ופלפל. ממלאים את השליו בצימוקים ומתבלים במלח ופלפל.
להעביר את השליו למחבת ולהפוך מעיל אותם עם שמן. צלי במשך 15 דקות.
בינתיים, לחמם את הנותרים 1 כף שמן במחבת גדולה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד השחמה קלה, על 5 דקות.
מוסיפים את הכרוב, זרעי קימל ועלה דפנה ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות, עד שהכרוב רך, כ -8 דקות יותר. מערבבים במדיירה שמורות וכל מיצים שהצטברו מן השליו ומבשלים עד התאדה, על 1 דקה. זרוק את עלה המפרץ. כפית את הכרוב על צלחות העליון עם השליו.
מקשטים עם ענפי מרווה ומגישים.