שלישיית גלידות
מנה אחת מכילה 607 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 55 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו חוטי זעפרן, מלח, חלב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: שלישייה של ברוסקטה, טריו של Gelati, ו טריו של אפונה.
הוראות
תבנית אפיית חמאה. מערבבים הראשון 3 מרכיבים בסיר קטן כבד על אש נמוכה עד הסוכר מתמוסס. להגביר את החום; להרתיח מבלי לערבב עד סירופ הופך ענבר, מדי פעם צחצוח למטה הצדדים של מחבת עם מברשת מאפה רטובה מחבת מתערבלת, על 5 דקות.
הסר מהחום; מערבבים באגוזים וקילוף. מיד לשפוך על גיליון מוכן. מגניב לגמרי. קוצצים נוגט.
מבשלים 3 כפות מים וזעפרן בסיר קטן עד מופחת בחצי, על 1 דקה. מערבבים בדבש. תניח בצד.
מבשלים 1/4 כוס מים לבנדר בסיר קטן עד מופחת בחצי, 1 דקה.
מוסיפים סוכר; מערבבים להתמוסס. מבשלים 2 דקות כדי לעבות סירופ מעט. מערבבים בדבש. תניח בצד.
להביא שמנת וחלב להתבשל בסיר גדול כבד.
מקציפים חלמונים כדי להתמזג בקערה גדולה. בהדרגה להקציף תערובת קרם חם לתוך חלמונים. החזר תערובת לאותו סיר. מערבבים כל הזמן על חום בינוני-נמוך עד פודינג מתעבה ועלים נתיב על גב כף כאשר האצבע נמשך על פני, על 10 דקות (לא להרתיח). מחלקים פודינג בין 3 קערות (כ 2 פודינג כוסות בכל קערה).
מערבבים נוגט, סוכר חום וקורט של מלח לתוך 1 קערה של פודינג חם.
להקציף תערובת דבש זעפרן לתוך פודינג בקערה שנייה.
להקציף תערובת לבנדר לתוך פודינג בקערה שלישית. תערובות מגניב לחלוטין, ערבוב מדי פעם (נוגט יתמוסס). צ ' יל נוגט דבש-זעפרן פודינג עד קר. צ ' יל לבנדר פודינג לפחות 4 שעות או לילה. זן; להשליך לבנדר במסננת.
לעבד פודינג גלידה בנפרד יצרנית גלידה על פי הוראות היצרן. להקפיא במכולות מכוסות. (ניתן לעשות 1 שבוע קדימה.)