קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

שמונה-פודינג אוצר

שמונה-פודינג אוצר
צריך ללא גלוטן וקינוח טבעוני? פודינג אוצר שמונה יכול להיות מתכון מצוין לנסות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 367 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. גשו לסופר וקנו קליפת תפוז מסוכר, jujubes, שזיפים מיובשים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו עוגיות אוצר, אוצר בגריל, ו עוגת אוצר זהב (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף אורז במסננת גדולה מתחת למים זורמים קרים עד שהמים זורמים, ואז לנקז.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
מערבבים אורז, שמן, ו 2 כוסות מים קרים במחבת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
3
שים 1/2 אינץ 'של מים בסיר רחב 12 אינץ' או מחבת עמוקה. הגדר מתלה מתכת (או כמה חותכי עוגיות מתכת) בתחתית הסיר, ולאחר מכן להגדיר מחבת עוגה (עם אורז) על מתלה ולהביא מים לרתיחה. מכסים סיר ואדים מעל חום גבוה, בודקים את מפלס המים מדי פעם ומוסיפים יותר מים במידת הצורך, עד שהאורז מבושל, כ -40 דקות. בזהירות להסיר מחבת מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות דקורטורסוכריות דקורטור
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
בינתיים, להביא הנותרים 1/2 כוסות מים קרים לרתיחה בסיר כבד 2 ליטר עם סוכר רוק, jujubes, שזיפים מיובשים, משמשים, דובדבנים, קליפת תפוז, ואז להפחית את החום ומבשל, מכוסה, עד הפרי רך מאוד ונוזל מצטמצם 3/4 כוס, כ 45 דקות. מערבבים אגוזי מלך ומבשלים 1 דקה. מיד לנקז מסננת בינונית להגדיר מעל קערה, הזמנת סירופ ופירות בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
JujubesJujubes
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
הסר אגוזי מלך מפירות ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
6
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 350°f. כוסות פודינג שמן 3Lightly ו 1/3 כוס מידה. שים 1 חצי אגוז בתחתית כל כוס, ואז כף 2 כפות פירות מעורבים (לכל כוס) על גבי, מתפשט באופן שווה סביב החלק התחתון של כל כוס.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) פירות מעורבים לא ממותקים קפואיםחבילות כל אחת) פירות מעורבים לא ממותקים קפואים
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
טפטוף 1 כפית סירופ פירות שמורות על פירות בכל כוס, ולאחר מכן לחץ על 1/3 כוס אורז (לכל כוס) על גבי פירות עם קצות אצבעות לחות. באמצעות קצות האצבעות או גב כף קטנה, לעשות חריץ קטן באורז ולמלא עם 1 כפית שעועית אדומה (לכל כוס), עוזב לפחות 1/2 אינץ גבול של אורז.
מרכיבים שתצטרך
שעועית אדומהשעועית אדומה
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
8
טפטוף 1 כפית סירופ פירות על כל פודינג אורז, ואז לכסות עם 2 כפות אורז (לטבול מדידה כף במים לפני מדידת אורז כדי למנוע דבק). באמצעות פיסת פלסטיק קטנה לעטוף, לחץ על אורז בכוסות כדי לשטח את פני השטח. להשליך לעטוף.
מרכיבים שתצטרך
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
1 כפית פלפל שחור גס,1 כפית פלפל שחור גס,
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
9
מסדרים כוסות במחבת צלייה. שמן גיליון של רדיד כבד, ואז לכסות את המחבת עם נייר (צד משומן למטה) ולאטום בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
10
אופים באמבט מים 1 שעה, ואז לתת לעמוד, מכוסה, 5 דקות. הפעל סכין סביב קצה של כל כוס כדי לשחרר אורז, ולאחר מכן להפוך כל פודינג על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
11
טפטוף עם סירופ פירות הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
1
פודינג יכול להיות מבושל (אבל לא unmolded) 3 ימים קדימה מקורר לחלוטין, חשוף, ואז מקורר (צינה נותרת סירופ פירות בנפרד), מכוסה בניילון נצמד. לחמם פודינגים במחבת קלייה רדודה, מכוסה בנייר כסף, בתנור שחומם מראש 204° עד שהמרכזים חמים, כ -15 דקות (או לחמם במיקרוגל במקום). להביא סירופ פירות הנותרים לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן