שמונה-פודינג אוצר
צריך ללא גלוטן וקינוח טבעוני? פודינג אוצר שמונה יכול להיות מתכון מצוין לנסות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 367 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. גשו לסופר וקנו קליפת תפוז מסוכר, jujubes, שזיפים מיובשים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו עוגיות אוצר, אוצר בגריל, ו עוגת אוצר זהב (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף אורז במסננת גדולה מתחת למים זורמים קרים עד שהמים זורמים, ואז לנקז.
מערבבים אורז, שמן, ו 2 כוסות מים קרים במחבת עוגה.
שים 1/2 אינץ 'של מים בסיר רחב 12 אינץ' או מחבת עמוקה. הגדר מתלה מתכת (או כמה חותכי עוגיות מתכת) בתחתית הסיר, ולאחר מכן להגדיר מחבת עוגה (עם אורז) על מתלה ולהביא מים לרתיחה. מכסים סיר ואדים מעל חום גבוה, בודקים את מפלס המים מדי פעם ומוסיפים יותר מים במידת הצורך, עד שהאורז מבושל, כ -40 דקות. בזהירות להסיר מחבת מגניב לטמפרטורת החדר.
בינתיים, להביא הנותרים 1/2 כוסות מים קרים לרתיחה בסיר כבד 2 ליטר עם סוכר רוק, jujubes, שזיפים מיובשים, משמשים, דובדבנים, קליפת תפוז, ואז להפחית את החום ומבשל, מכוסה, עד הפרי רך מאוד ונוזל מצטמצם 3/4 כוס, כ 45 דקות. מערבבים אגוזי מלך ומבשלים 1 דקה. מיד לנקז מסננת בינונית להגדיר מעל קערה, הזמנת סירופ ופירות בנפרד.
הסר אגוזי מלך מפירות ולהניח בצד.
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 350°f. כוסות פודינג שמן 3Lightly ו 1/3 כוס מידה. שים 1 חצי אגוז בתחתית כל כוס, ואז כף 2 כפות פירות מעורבים (לכל כוס) על גבי, מתפשט באופן שווה סביב החלק התחתון של כל כוס.
טפטוף 1 כפית סירופ פירות שמורות על פירות בכל כוס, ולאחר מכן לחץ על 1/3 כוס אורז (לכל כוס) על גבי פירות עם קצות אצבעות לחות. באמצעות קצות האצבעות או גב כף קטנה, לעשות חריץ קטן באורז ולמלא עם 1 כפית שעועית אדומה (לכל כוס), עוזב לפחות 1/2 אינץ גבול של אורז.
טפטוף 1 כפית סירופ פירות על כל פודינג אורז, ואז לכסות עם 2 כפות אורז (לטבול מדידה כף במים לפני מדידת אורז כדי למנוע דבק). באמצעות פיסת פלסטיק קטנה לעטוף, לחץ על אורז בכוסות כדי לשטח את פני השטח. להשליך לעטוף.
מסדרים כוסות במחבת צלייה. שמן גיליון של רדיד כבד, ואז לכסות את המחבת עם נייר (צד משומן למטה) ולאטום בחוזקה.
אופים באמבט מים 1 שעה, ואז לתת לעמוד, מכוסה, 5 דקות. הפעל סכין סביב קצה של כל כוס כדי לשחרר אורז, ולאחר מכן להפוך כל פודינג על צלחת.
טפטוף עם סירופ פירות הנותרים.
פודינג יכול להיות מבושל (אבל לא unmolded) 3 ימים קדימה מקורר לחלוטין, חשוף, ואז מקורר (צינה נותרת סירופ פירות בנפרד), מכוסה בניילון נצמד. לחמם פודינגים במחבת קלייה רדודה, מכוסה בנייר כסף, בתנור שחומם מראש 204° עד שהמרכזים חמים, כ -15 דקות (או לחמם במיקרוגל במקום). להביא סירופ פירות הנותרים לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.