קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות6
ציון בריאות51
מגזין

שמימי Pikes שיא צלי

שמימי Pikes שיא צלי
שמימי Pikes שיא צלי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 32 גרם חלבון 65 גרם של שומן, וסך הכל 815 קלוריות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם יין, פייקס שיא צלי, שמןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מנגו טבעוני כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. נסו עוגות שוקולד פיק, גבינה בגריל עם עגבניות שיא, ו בקלאווה שמימית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור שלך ל 325 F. לשטוף את הצלי וללטף אותו יבש. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגםפילה פורל אגם
ציוד שתשתמש בו
רוטב פונזו מוכןרוטב פונזו מוכן
2
מחממים תנור הולנדי גדול יותר בחום בינוני גבוה, מוסיפים את השמן, ומשחימים את הצלי מכל הצדדים ממש טוב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס בצל חתוך לקוביות דקות (בערך 1/2 בצל קטן)1/2 כוס בצל חתוך לקוביות דקות (בערך 1/2 בצל קטן)
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (16 אונקיות) פסטה ספירלה לא מבושלתחבילה אחת (16 אונקיות) פסטה ספירלה לא מבושלת
3
הסר צלי מן הסיר ומוסיף את הבצל והגזר ומבשלים עד עשוי היטב משחימים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות
1 פלפל אדום, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 פלפל אדום, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת
4
מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בצל ירוק טרי קצוץ2 כפות בצל ירוק טרי קצוץ
5
יוצקים את היין האדום לתוך הסיר. מערבבים היטב כדי לשחרר את כל החלקים החומים בתחתית הסיר. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגםפילה פורל אגם
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
ציוד שתשתמש בו
2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת
6
מוסיפים 2 כוסות מים והעגבניות.החזירו את הצלי לסיר והניחו את הסיר במכסה סגור לתנור. לבשל במשך כ 3 שעות או עד הצלי הוא מאוד רך.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
רוטב פונזו מוכןרוטב פונזו מוכן
2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת
7
הסר סיר מהתנור ואת הצלי מן הסיר.
ציוד שתשתמש בו
רוטב פונזו מוכןרוטב פונזו מוכן
2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת
8
מוסיפים כוס אחת של מים ומערבבים את הרוטב עם בלנדר מקל עד מחית היטב. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגםפילה פורל אגם
בוטנים טחונים דקבוטנים טחונים דק
1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
חותכים את הצלי נגד התבואה לפרוסות 3/4 אינץ'. להחזיר את הפרוסות לסיר ולכסות עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים טחונים דקבוטנים טחונים דק
ציוד שתשתמש בו
2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת
10
מגישים עם כמה אטריות ביצה וסלט ירוק.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף