קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות19
מגזין

שמיר וסלמון נרפא סלק עם סלט מלפפון

שמיר וסלמון נרפא סלק עם סלט מלפפון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל שמיר וסלמון נרפא סלק עם סלט מלפפון. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 197 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם יש לכם מלח כשר, פלפל, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שמיר וסלמון נרפא ממלח, סלמון חום עם סוכר ושמיר., ו סלט פטה סלמון קלוי עם רוטב סלט שמיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין סלמון, לשלב הראשון 5 מרכיבים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מפזרים שליש תערובת שמיר בתחתית צלחת אפייה 13 x 9 אינץ'. מסדרים 1 חצי סלמון, צד העור למטה, על תערובת שמיר.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
שלב שליש תערובת שמיר סלק בקערה קטנה; להפיץ על סלמון. למעלה עם חצי סלמון שנותר, עור כלפי מעלה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מורחים את תערובת שמיר הנותרים באופן שווה על סלמון. כיסוי רופף עם ניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
מניחים מחבת ברזל יצוק או אובייקט כבד אחר על גבי סלמון לשקול אותו; לקרר 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הסר מחבת; להפריש. לחשוף סלמון; בזהירות להפוך מחסנית סלמון מעל. כיסוי רופף עם ניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מניחים מחבת על גבי סלמון, ומקררים 24 שעות. חזור על הנוהל פעם נוספת.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
כדי להכין סלט, מניחים מלפפונים במסננת; מפזרים 1 כף מלח. לזרוק היטב.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
9
ניקוז בכיור 1 שעה.
10
מניחים מלפפונים על מספר שכבות של מגבות נייר; מכסים עם מגבות נייר נוספות.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
11
בואו לעמוד 5 דקות, לחיצה למטה מדי פעם.
12
שלב מלפפונים, חומץ, ושאר החומרים למעט גביעי שמיר. כיסוי וצינה 1 שעה או עד 4 שעות, ערבוב מדי פעם; לנקז היטב.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
13
לגרד ולזרוק סלק ותערובות מלח מסלמון. זרוק נוזל.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
14
חותכים סלמון לפרוסות (בעובי 1/8 אינץ'); להשליך את העור.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
15
מגישים עם סלט.
16
מקשטים עם שמיר, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו