שמיר וסלמון נרפא סלק עם סלט מלפפון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל שמיר וסלמון נרפא סלק עם סלט מלפפון. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 197 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם יש לכם מלח כשר, פלפל, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שמיר וסלמון נרפא ממלח, סלמון חום עם סוכר ושמיר., ו סלט פטה סלמון קלוי עם רוטב סלט שמיר (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין סלמון, לשלב הראשון 5 מרכיבים בקערה קטנה.
מפזרים שליש תערובת שמיר בתחתית צלחת אפייה 13 x 9 אינץ'. מסדרים 1 חצי סלמון, צד העור למטה, על תערובת שמיר.
שלב שליש תערובת שמיר סלק בקערה קטנה; להפיץ על סלמון. למעלה עם חצי סלמון שנותר, עור כלפי מעלה.
מורחים את תערובת שמיר הנותרים באופן שווה על סלמון. כיסוי רופף עם ניילון נצמד.
מניחים מחבת ברזל יצוק או אובייקט כבד אחר על גבי סלמון לשקול אותו; לקרר 24 שעות.
הסר מחבת; להפריש. לחשוף סלמון; בזהירות להפוך מחסנית סלמון מעל. כיסוי רופף עם ניילון נצמד.
מניחים מחבת על גבי סלמון, ומקררים 24 שעות. חזור על הנוהל פעם נוספת.
כדי להכין סלט, מניחים מלפפונים במסננת; מפזרים 1 כף מלח. לזרוק היטב.
מניחים מלפפונים על מספר שכבות של מגבות נייר; מכסים עם מגבות נייר נוספות.
בואו לעמוד 5 דקות, לחיצה למטה מדי פעם.
שלב מלפפונים, חומץ, ושאר החומרים למעט גביעי שמיר. כיסוי וצינה 1 שעה או עד 4 שעות, ערבוב מדי פעם; לנקז היטב.
לגרד ולזרוק סלק ותערובות מלח מסלמון. זרוק נוזל.
חותכים סלמון לפרוסות (בעובי 1/8 אינץ'); להשליך את העור.