קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות19
מגזין

שמיר וסלמון נרפא סלק עם סלט מלפפון

שמיר וסלמון נרפא סלק עם סלט מלפפון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל שמיר וסלמון נרפא סלק עם סלט מלפפון. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 197 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם יש לכם מלח כשר, פלפל, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שמיר וסלמון נרפא ממלח, סלמון חום עם סוכר ושמיר., ו סלט פטה סלמון קלוי עם רוטב סלט שמיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין סלמון, לשלב הראשון 5 מרכיבים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מפזרים שליש תערובת שמיר בתחתית צלחת אפייה 13 x 9 אינץ'. מסדרים 1 חצי סלמון, צד העור למטה, על תערובת שמיר.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
שמירשמיר
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
שלב שליש תערובת שמיר סלק בקערה קטנה; להפיץ על סלמון. למעלה עם חצי סלמון שנותר, עור כלפי מעלה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
שמירשמיר
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מורחים את תערובת שמיר הנותרים באופן שווה על סלמון. כיסוי רופף עם ניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
שמירשמיר
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
5
מניחים מחבת ברזל יצוק או אובייקט כבד אחר על גבי סלמון לשקול אותו; לקרר 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
הסר מחבת; להפריש. לחשוף סלמון; בזהירות להפוך מחסנית סלמון מעל. כיסוי רופף עם ניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מניחים מחבת על גבי סלמון, ומקררים 24 שעות. חזור על הנוהל פעם נוספת.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
כדי להכין סלט, מניחים מלפפונים במסננת; מפזרים 1 כף מלח. לזרוק היטב.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
9
ניקוז בכיור 1 שעה.
10
מניחים מלפפונים על מספר שכבות של מגבות נייר; מכסים עם מגבות נייר נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
11
בואו לעמוד 5 דקות, לחיצה למטה מדי פעם.
12
שלב מלפפונים, חומץ, ושאר החומרים למעט גביעי שמיר. כיסוי וצינה 1 שעה או עד 4 שעות, ערבוב מדי פעם; לנקז היטב.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
שמירשמיר
13
לגרד ולזרוק סלק ותערובות מלח מסלמון. זרוק נוזל.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
(צינור גדול)(צינור גדול)
14
חותכים סלמון לפרוסות (בעובי 1/8 אינץ'); להשליך את העור.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
15
מגישים עם סלט.
16
מקשטים עם שמיר, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
שמירשמיר