קושימומחה
מוכן ב336 שעות
מנות40
ציון בריאות1
מגזין

שמיר פיקל ספירס

שמיר פיקל ספירס
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 20%. מתכונים דומים: שמיר פיקל ספירס, שמיר פיקל ספירס, ו שמיר פיקל ספירס.

הוראות

1
שלב 2 גלונים מים ומלח במיכל גדול, ערבוב עם מקצף עד מלח מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
להוסיף מלפפונים; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
3
מניחים 2 כפיות זרעי חרדל, 2 גבעולים שמיר, ו 1 שן שום חצי בכל 12 (1-ליטר) צנצנות מעוקרים חם.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
4
מלפפונים מסננים; לחלק בין צנצנות.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
5
מערבבים חומץ, 4 כוסות מים, סוכר, ותבלינים כבישה בסיר גדול. מביאים לרתיחה; לבשל 10 דקות. מחלקים תערובת חומץ חם באופן שווה בין צנצנות, מילוי עד 1/2 אינץ ' מלמעלה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
הסר בועות אוויר; לנגב חישוקי צנצנת. כיסוי עם עפעפי מתכת; בורג על להקות.
7
תהליך באמבט מים רותחים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
8
הסר צנצנות מאמבט מים; להתקרר לחלוטין, ולבדוק חותם ראוי (ראה הערה להלן). לקבלת הטעם הטוב ביותר, לאפשר 2 שבועות לפני אכילה. אחסן חמוצים במקום קריר וחשוך עד 1 שנה.
מרכיבים שתצטרך
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1
הסר צנצנות מ canner, הצבת על מגבת.
2
תן לצנצנות לעמוד בטמפרטורת החדר 12 עד 24 שעות. לחץ על מרכז כל מכסה; מכסים לא צריך להגמיש או " פופ."
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
3
הסר להקות; בעדינות לנסות להרים את המכסה עם לחץ עדין. אם המכסה נשאר, יש לך חותם טוב.