קושימומחה
מוכן ב336 שעות
מנות40
ציון בריאות1
מגזין

שמיר פיקל ספירס

שמיר פיקל ספירס
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 20%. מתכונים דומים: שמיר פיקל ספירס, שמיר פיקל ספירס, ו שמיר פיקל ספירס.

הוראות

1
שלב 2 גלונים מים ומלח במיכל גדול, ערבוב עם מקצף עד מלח מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
2
להוסיף מלפפונים; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
3
מניחים 2 כפיות זרעי חרדל, 2 גבעולים שמיר, ו 1 שן שום חצי בכל 12 (1-ליטר) צנצנות מעוקרים חם.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
4
מלפפונים מסננים; לחלק בין צנצנות.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
5
מערבבים חומץ, 4 כוסות מים, סוכר, ותבלינים כבישה בסיר גדול. מביאים לרתיחה; לבשל 10 דקות. מחלקים תערובת חומץ חם באופן שווה בין צנצנות, מילוי עד 1/2 אינץ ' מלמעלה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
הסר בועות אוויר; לנגב חישוקי צנצנת. כיסוי עם עפעפי מתכת; בורג על להקות.
7
תהליך באמבט מים רותחים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
8
הסר צנצנות מאמבט מים; להתקרר לחלוטין, ולבדוק חותם ראוי (ראה הערה להלן). לקבלת הטעם הטוב ביותר, לאפשר 2 שבועות לפני אכילה. אחסן חמוצים במקום קריר וחשוך עד 1 שנה.
מרכיבים שתצטרך
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1
הסר צנצנות מ canner, הצבת על מגבת.
2
תן לצנצנות לעמוד בטמפרטורת החדר 12 עד 24 שעות. לחץ על מרכז כל מכסה; מכסים לא צריך להגמיש או " פופ."
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
3
הסר להקות; בעדינות לנסות להרים את המכסה עם לחץ עדין. אם המכסה נשאר, יש לך חותם טוב.