שמיר פרסי ואורז שעועית לימה-Baghali פולו
שמיר פרסי ולימה שעועית אורז-Baghali פולו עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מתאים ל-12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 319 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. מתכון זה מן השיקסאן במטבח יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -45 דקות. אם יש לכם חוטי זעפרן, מלח, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: שמיר פרסי ואורז שעועית לימה, פול שעועית אורז עם שוקי כבש (baghali פולו Ba Mahicheh), ו אורז בסמטי חום משובצים וקינואה (Morassa פולו) מ ' המטבח הפרסי החדש.
הוראות
שמיר פרסי ואורז שעועית לימה-Baghali פולו
Ingredts3 כוסות לבן basmati rice1 שקית (12 עוז.) שעועית לימה קפואה בייבי ירוק או פול צעיר טרי, מופגזים מאודים עד tender2 כפית מלח 1/2 כפית זעפרן threads3 / 4 כוס שמן צמחי (אני משתמש grapeseed)1 כוס שמיר קצוץ טרי, או יותר לטעום
קערת ערבוב בינונית, סיר nonstick 5 ליטר גדול עם מכסה הולם הדוק, מרגמה תבלינים ועלי, מסננת גדולה, כף עץ, מגבת מטבח דקה