שמן זית-Mahimahi עלומה עם רוטב עגבניות ים תיכוני
שמן זית-Mahimahi עלומה עם רוטב עגבניות ים תיכוני הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 528 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא פלפל, רוזמרין, חומץ יין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים, Mahimahi הים תיכוני קלף עם קוסקוס, ו בס של מים מתוקים עם סלסה מרעננת עם עגבניות ירוקות זית (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים שמן למחבת 8 אינץ', ישר צדדית.
חום מעל חום בינוני-נמוך 8 דקות או עד השמן מגיע 175 עד 18
בזהירות להוסיף חצאי עגבניות ורוזמרין sprig. כיסוי וציד בבעירה קלה, התאמת חום לפי הצורך, 10 דקות או עד עגבניות רכות. (לשמור על חום ב.)
הסר עגבניות ממחבת באמצעות כף מחוררת; מקום, חתך בצד למטה, בצלחת רדודה. מגניב 10 דקות; להפריש.
מפזרים דגים עם מלח כשר ופלפל כפית 1/4. בזהירות במקום לתוך שמן חם. מכסים ולגנוב 6 עד 10 דקות או עד פתיתי דגים עם מזלג.
הסר עורות מעגבניות; להשליך עורות.
מניחים עגבניות וכל נוזל שנצבר במעבד מזון; דופק 3 פעמים או עד קצוץ גס.
להעביר עגבניות לקערה בינונית, ומערבבים זיתים, צלפים, רוזמרין קצוץ, חומץ, ונותר 1/4 פלפל כפית.