שמן זית עלומה טונה עם צלף ויניגרט זית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 568 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן זית, סוכר מגורען, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים, פיאדין זית עם סלט ארוגולה ויניגרט Caper, ו שמן זית טונאן עלומה חדורה טימין, לימון, בצלצלים.
הוראות
1
לחלוט את קליפת הטונה ולנפץ את שן השום וקורט של מלח כדי להדביק, או עם מרגמה ועלי או על ידי טחינה ולאחר מכן מועך אותו עם הצד של סכין שפים.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
קלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
שפים סכין
2
שלב את הדבק שום, רוזמרין, 1 כפית. מלח, והפלפל בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
הוסף רק מספיק שמן כדי להפוך את תערובת התבלינים לתוך משחה חלקה, על 1/2 כפית. לשפשף את הדבק על tunait יהיה דליל.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
בואו הטונה לשבת בטמפרטורת החדר במשך כשעה.מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים את התנור ל-225F. מדדו את עובי סטייק הטונה ומוסיפים את אותו עומק השמן למחבת סאוט ישרה של 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
סטייק טונה
קלמנטינות, כל אחת
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
חום מעל חום נמוך עד השמן מגיע 49°, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעים
6
שים את סטייקים טונה בשמן בשכבה אחת ומיד להעביר את המחבת לתנור. לחלוט עד כמה טיפות לבנבנות קטנות לעלות על פני השטח של הטונה ומרכז הדג הוא ורוד, 25 דקות. הפוך את ויניגרט בעוד דגים מקקים, לשלב את הפטרוזיליה, צלפים, זיתים, שום, חומץ, וסוכר בבלנדר להתמזג טהור גס. עם המנוע פועל, יוצקים את שמן הזית דרך החור במכסה בלנדרים וטהור עד incorporated. טעם מלח (זה אולי לא צריך שום) ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סטייק טונה
3 כפות ויניגרט ורמיוס
סטייקים של ניו יורק
1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
בלילת לחם תירס
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
קלמנטינות, כל אחת
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם בחירה מצוינת לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. אתה יכול לנסות GEN5 מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.