שמן עלומה סלט לב ארטישוק
שמן עלומה סלט לב ארטישוק הוא ללא גלוטן, וכל 30 מנה צדדית. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 166 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. גשו לסופר וקנו שיני שום, מיץ לימון, עירית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו סלט לב ארטישוק, לב ארטישוק וסלט עגבניות, ו סלט לב תפוח אדמה-ארטישוק (מתכונים דומים).
הוראות
1 לקצץ ארטישוקים שלך (ראה כיצד לקצץ ארטישוק). ברגע שהם גזוז, פרוסה לאורכו לחתיכות בעובי של רבע אינץ'. אתה רוצה שהם ייראו כמו צלליות של לב ארטישוק. 2 לרחוץ את הפרוסות בקערת מיץ לימון. 3 לקבל סיר גדול וכבד עם מכסה ויוצקים בשכבת שמן זית.
מוסיפים את שיני השום המרוסקות והופכים את החום לנמוך. 4 קח כמה פרוסות לב ארטישוק מתוך מיץ לימון ומלח אותם היטב. להחליק אותם לתוך שמן זית בשכבות, הוספת עוד שמן זית לכסות. אתה כנראה צריך על ליטר או כך של שמן זית-חשוב מאוד שהם מכוסים לחלוטין. אין להשתמש בשמן צמחי זול (תירס, קנולה, וכו') כתחליף כי אתה בהחלט לטעום את שמן הזית בצלחת הסופית. אתה יכול להשתמש חמאה מומסת,אם כי ... 5 לכסות את הסיר ומבשל על החום הנמוך ביותר של המבער החלש ביותר שלך במשך 45 דקות. כבה את החום ותן לשמן להתקרר לעוד 20-30 דקות.6 כדי להפוך את הסלט, פשוט להסיר את הארטישוקים מן השמן ולזרוק עם שאר החומרים. אתה יכול לאכול את השום או לא, אבל זה רק שם כדי טעם השמן.
מגישים בטמפרטורת החדר. זה שומר במשך כמה ימים במקרר.