קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

שמנת Rigatoni עם עוף ופטריות

שמנת Rigatoni עם עוף ופטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Rigatoni שמנת עם עוף ופטריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 738 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. אם יש לכם עור-על, פטריות קרמיני, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו ריגטוני שמנת עם פטריות פורטבלו ותרד, עוף ופטריות עם ריגטוני, ו קל שמנת פרמזן Rigatoni (Rigatoni Alla Pana) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 204° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מניחים את העוף במחבת גדולה בטוחה לתנור, משפשפים את שני הצדדים עם 1 כף שמן זית, ומתבשלים בנדיבות משני הצדדים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
3
מניחים את המחבת בתנור וצולים עד העוף מבושל דרך וחתיכות חומות זהובות נוצרו על החלק התחתון של המחבת, כ -35 דקות.בעוד העוף צולה, להכין את הפסטה ואת שאר החומרים. מביאים סיר גדול של מים מלוחים בכבדות לרתיחה על חום גבוה. נקי, מטופח ורבע מהפטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
חתוך את השאלוט לקוביות קטנות. דק קוצצים את השום. מגררים את הגבינה על החורים הקלים של פומפיה תיבת (אתה צריך בערך 1 כוס). שים את כל המרכיבים בצד.כאשר העוף מוכן, להעביר אותו קרש חיתוך מגניב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
5
מניחים את המחבת על חום בינוני-גבוה, משאירים כל שומן או חתיכות השחמה בו, ומוסיפים את הפטריות השמורות (השתמש בטיפול בעת הטיפול במחבת החמה). לבשל, ערבוב לעתים רחוקות, עד חום זהוב, על 8 דקות.בינתיים, לבשל את הפסטה ולהכין את העוף. לבשל את הפסטה על פי הוראות החבילה או עד אל דנטה. שמור 3/4 כוס של מי הבישול ולנקז; הגדר את הפסטה מנוקזת ומי בישול בצד, ושומר את הסיר.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
הסר את בשר העוף מהעצמות וזרוק את העור, הסחוס והשומן. לגרוס את הבשר לחתיכות בגודל ביס ולהניח בצד.כאשר הפטריות מוכנות, מוסיפים את הכף הנותרת של שמן, שאלות שמורות, מלח מדוד ופלפל נמדד למחבת ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שאלוט מתרככים, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערךחתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיף את השום השמור ומבשל עד רק ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
8
מוסיפים את היין, מגרדים את כל חתיכות השחמה מתחתית המחבת, ומבשלים עד שהיין מצטמצם כמעט לחלוטין, כ -2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים את המרק או המניה, הקרם, ו 1/4 כוס מים בישול פסטה, מערבבים לשלב, ולהביא לרתיחה. המשך להתבשל עד הרוטב מפחית על ידי כמחצית, על 6 דקות.החזירו את הפסטה לסיר השמור והניחו אותה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10
מוסיפים את רוטב שמנת, עוף מגורר, גבינה מגוררת ומערבבים לשלב. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הגבינה נמסה הרוטב התעבה מעט (זה יהיה רופף אבל יעבה יותר כפי שהוא יושב), הוספת מי פסטה שמורות יותר לפי הצורך, על 2 דקות. טעם, מתבלים במלח ופלפל במידת הצורך, ומגישים מיד עם תוספת פרמזן בצד.
מרכיבים שתצטרך
מיכל בצל קצוץמיכל בצל קצוץ
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת