קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

שמנת Rigatoni עם עוף ופטריות

שמנת Rigatoni עם עוף ופטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Rigatoni שמנת עם עוף ופטריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 738 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. אם יש לכם עור-על, פטריות קרמיני, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו ריגטוני שמנת עם פטריות פורטבלו ותרד, עוף ופטריות עם ריגטוני, ו קל שמנת פרמזן Rigatoni (Rigatoni Alla Pana) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 204° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את העוף במחבת גדולה בטוחה לתנור, משפשפים את שני הצדדים עם 1 כף שמן זית, ומתבשלים בנדיבות משני הצדדים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מניחים את המחבת בתנור וצולים עד העוף מבושל דרך וחתיכות חומות זהובות נוצרו על החלק התחתון של המחבת, כ -35 דקות.בעוד העוף צולה, להכין את הפסטה ואת שאר החומרים. מביאים סיר גדול של מים מלוחים בכבדות לרתיחה על חום גבוה. נקי, מטופח ורבע מהפטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
חתוך את השאלוט לקוביות קטנות. דק קוצצים את השום. מגררים את הגבינה על החורים הקלים של פומפיה תיבת (אתה צריך בערך 1 כוס). שים את כל המרכיבים בצד.כאשר העוף מוכן, להעביר אותו קרש חיתוך מגניב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
5
מניחים את המחבת על חום בינוני-גבוה, משאירים כל שומן או חתיכות השחמה בו, ומוסיפים את הפטריות השמורות (השתמש בטיפול בעת הטיפול במחבת החמה). לבשל, ערבוב לעתים רחוקות, עד חום זהוב, על 8 דקות.בינתיים, לבשל את הפסטה ולהכין את העוף. לבשל את הפסטה על פי הוראות החבילה או עד אל דנטה. שמור 3/4 כוס של מי הבישול ולנקז; הגדר את הפסטה מנוקזת ומי בישול בצד, ושומר את הסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
הסר את בשר העוף מהעצמות וזרוק את העור, הסחוס והשומן. לגרוס את הבשר לחתיכות בגודל ביס ולהניח בצד.כאשר הפטריות מוכנות, מוסיפים את הכף הנותרת של שמן, שאלות שמורות, מלח מדוד ופלפל נמדד למחבת ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שאלוט מתרככים, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערךחתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיף את השום השמור ומבשל עד רק ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
8
מוסיפים את היין, מגרדים את כל חתיכות השחמה מתחתית המחבת, ומבשלים עד שהיין מצטמצם כמעט לחלוטין, כ -2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים את המרק או המניה, הקרם, ו 1/4 כוס מים בישול פסטה, מערבבים לשלב, ולהביא לרתיחה. המשך להתבשל עד הרוטב מפחית על ידי כמחצית, על 6 דקות.החזירו את הפסטה לסיר השמור והניחו אותה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
מוסיפים את רוטב שמנת, עוף מגורר, גבינה מגוררת ומערבבים לשלב. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הגבינה נמסה הרוטב התעבה מעט (זה יהיה רופף אבל יעבה יותר כפי שהוא יושב), הוספת מי פסטה שמורות יותר לפי הצורך, על 2 דקות. טעם, מתבלים במלח ופלפל במידת הצורך, ומגישים מיד עם תוספת פרמזן בצד.
מרכיבים שתצטרך
מיכל בצל קצוץמיכל בצל קצוץ
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'