קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

שמנת Rigatoni עם עוף ופטריות

שמנת Rigatoni עם עוף ופטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Rigatoni שמנת עם עוף ופטריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 738 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. אם יש לכם עור-על, פטריות קרמיני, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו ריגטוני שמנת עם פטריות פורטבלו ותרד, עוף ופטריות עם ריגטוני, ו קל שמנת פרמזן Rigatoni (Rigatoni Alla Pana) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 204° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
מניחים את העוף במחבת גדולה בטוחה לתנור, משפשפים את שני הצדדים עם 1 כף שמן זית, ומתבשלים בנדיבות משני הצדדים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
3
מניחים את המחבת בתנור וצולים עד העוף מבושל דרך וחתיכות חומות זהובות נוצרו על החלק התחתון של המחבת, כ -35 דקות.בעוד העוף צולה, להכין את הפסטה ואת שאר החומרים. מביאים סיר גדול של מים מלוחים בכבדות לרתיחה על חום גבוה. נקי, מטופח ורבע מהפטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
חתוך את השאלוט לקוביות קטנות. דק קוצצים את השום. מגררים את הגבינה על החורים הקלים של פומפיה תיבת (אתה צריך בערך 1 כוס). שים את כל המרכיבים בצד.כאשר העוף מוכן, להעביר אותו קרש חיתוך מגניב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
5
מניחים את המחבת על חום בינוני-גבוה, משאירים כל שומן או חתיכות השחמה בו, ומוסיפים את הפטריות השמורות (השתמש בטיפול בעת הטיפול במחבת החמה). לבשל, ערבוב לעתים רחוקות, עד חום זהוב, על 8 דקות.בינתיים, לבשל את הפסטה ולהכין את העוף. לבשל את הפסטה על פי הוראות החבילה או עד אל דנטה. שמור 3/4 כוס של מי הבישול ולנקז; הגדר את הפסטה מנוקזת ומי בישול בצד, ושומר את הסיר.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
הסר את בשר העוף מהעצמות וזרוק את העור, הסחוס והשומן. לגרוס את הבשר לחתיכות בגודל ביס ולהניח בצד.כאשר הפטריות מוכנות, מוסיפים את הכף הנותרת של שמן, שאלות שמורות, מלח מדוד ופלפל נמדד למחבת ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שאלוט מתרככים, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערךחתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
רוטב טבסקו מקומטרוטב טבסקו מקומט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיף את השום השמור ומבשל עד רק ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
8
מוסיפים את היין, מגרדים את כל חתיכות השחמה מתחתית המחבת, ומבשלים עד שהיין מצטמצם כמעט לחלוטין, כ -2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מוסיפים את המרק או המניה, הקרם, ו 1/4 כוס מים בישול פסטה, מערבבים לשלב, ולהביא לרתיחה. המשך להתבשל עד הרוטב מפחית על ידי כמחצית, על 6 דקות.החזירו את הפסטה לסיר השמור והניחו אותה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
10
מוסיפים את רוטב שמנת, עוף מגורר, גבינה מגוררת ומערבבים לשלב. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הגבינה נמסה הרוטב התעבה מעט (זה יהיה רופף אבל יעבה יותר כפי שהוא יושב), הוספת מי פסטה שמורות יותר לפי הצורך, על 2 דקות. טעם, מתבלים במלח ופלפל במידת הצורך, ומגישים מיד עם תוספת פרמזן בצד.
מרכיבים שתצטרך
מיכל בצל קצוץמיכל בצל קצוץ
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל