שמנת Rigatoni עם עוף ופטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Rigatoni שמנת עם עוף ופטריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 738 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. אם יש לכם עור-על, פטריות קרמיני, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו ריגטוני שמנת עם פטריות פורטבלו ותרד, עוף ופטריות עם ריגטוני, ו קל שמנת פרמזן Rigatoni (Rigatoni Alla Pana) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 204° ומסדרים מתלה באמצע.
מניחים את העוף במחבת גדולה בטוחה לתנור, משפשפים את שני הצדדים עם 1 כף שמן זית, ומתבשלים בנדיבות משני הצדדים עם מלח ופלפל.
מניחים את המחבת בתנור וצולים עד העוף מבושל דרך וחתיכות חומות זהובות נוצרו על החלק התחתון של המחבת, כ -35 דקות.בעוד העוף צולה, להכין את הפסטה ואת שאר החומרים. מביאים סיר גדול של מים מלוחים בכבדות לרתיחה על חום גבוה. נקי, מטופח ורבע מהפטריות.
חתוך את השאלוט לקוביות קטנות. דק קוצצים את השום. מגררים את הגבינה על החורים הקלים של פומפיה תיבת (אתה צריך בערך 1 כוס). שים את כל המרכיבים בצד.כאשר העוף מוכן, להעביר אותו קרש חיתוך מגניב.
מניחים את המחבת על חום בינוני-גבוה, משאירים כל שומן או חתיכות השחמה בו, ומוסיפים את הפטריות השמורות (השתמש בטיפול בעת הטיפול במחבת החמה). לבשל, ערבוב לעתים רחוקות, עד חום זהוב, על 8 דקות.בינתיים, לבשל את הפסטה ולהכין את העוף. לבשל את הפסטה על פי הוראות החבילה או עד אל דנטה. שמור 3/4 כוס של מי הבישול ולנקז; הגדר את הפסטה מנוקזת ומי בישול בצד, ושומר את הסיר.
הסר את בשר העוף מהעצמות וזרוק את העור, הסחוס והשומן. לגרוס את הבשר לחתיכות בגודל ביס ולהניח בצד.כאשר הפטריות מוכנות, מוסיפים את הכף הנותרת של שמן, שאלות שמורות, מלח מדוד ופלפל נמדד למחבת ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שאלוט מתרככים, על 1 דקה.
מוסיף את השום השמור ומבשל עד רק ריחני, על 30 שניות.
מוסיפים את היין, מגרדים את כל חתיכות השחמה מתחתית המחבת, ומבשלים עד שהיין מצטמצם כמעט לחלוטין, כ -2 עד 3 דקות.
מוסיפים את המרק או המניה, הקרם, ו 1/4 כוס מים בישול פסטה, מערבבים לשלב, ולהביא לרתיחה. המשך להתבשל עד הרוטב מפחית על ידי כמחצית, על 6 דקות.החזירו את הפסטה לסיר השמור והניחו אותה על אש בינונית.
מוסיפים את רוטב שמנת, עוף מגורר, גבינה מגוררת ומערבבים לשלב. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הגבינה נמסה הרוטב התעבה מעט (זה יהיה רופף אבל יעבה יותר כפי שהוא יושב), הוספת מי פסטה שמורות יותר לפי הצורך, על 2 דקות. טעם, מתבלים במלח ופלפל במידת הצורך, ומגישים מיד עם תוספת פרמזן בצד.