שמנת חמאת בוטנים עוגת פאדג
קרם חמאת בוטנים עוגת פאדג'הוא צמחוני ומספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 721 קלוריות. גשו לסופר וקנו סוכר, קמח, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 54 דקות. נסו לא לאפות שמנת חמאת בוטנים עוגת פאדג, קרם מרשמלו-חמאת בוטנים פאדג, ו שמנת חלומית חמאת בוטנים פאדג (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל 3 (8 אינץ') cakepans עגול עם ספריי בישול. מחבתות עם נייר שעווה. נייר שעווה עם ספריי בישול. הניחו מחבתות בצד.
לנצח חמאה במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד שמנת; בהדרגה להוסיף 3 כוסות סוכר, להכות היטב.
הוסף שמנת חמוצה; לנצח עד אור שמנת.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מוסיפים קמח לסירוגין עם חלב, מתחילים ומסתיימים בקמח. מקציפים תערובת במהירות נמוכה עד מעורבב לאחר כל תוספת. מערבבים וניל.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכנות.
אופים ב 350 במשך 27 עד 30 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות על מדפי תיל 10 דקות; להסיר מחבתות, מגניב על מדפי תיל.
כאשר שכבות העוגה הן מגניבות לחלוטין, מניחים חמאת בוטנים בקערת ערבוב גדולה.
מניחים שכבת עוגה 1 על צלחת עוגה.
להביא הנותרים 3 כוסות סוכר 1/2 כוסות מים לרתיחה על חום בינוני בסיר 2 ליטר כבד, ערבוב בעדינות עד הסוכר מתמוסס. באמצעות מברשת מאפה טבול במים חמים, לשטוף את כל גבישי סוכר על הצדדים של מחבת. לבשל, ללא ערבוב, עד מדחום ממתקים רושם 234 (שלב כדור רך).
יוצקים על חמאת בוטנים, ומכים עם כף עץ עד מעורבב תערובת מתעבה רק מעט.
מיד לשפוך על 1 כוס ציפוי על שכבת העוגה, מתפשט כמעט לקצוות. חזור במהירות על הליך עם שכבות השנייה והשלישית של עוגה וציפוי. במהירות כפור צדדים של עוגה עם נשאר ציפוי.
בואו עוגה לעמוד לפחות עד ציפוי הוא מוצק לפני חיתוך. (עוגה תישאר חמה בפנים במשך כ 2 שעות.
טיפים: עבודה במהירות כדי עוגת פרוסט. ציפוי יתקשה במהירות. השתמש מרית ארוכה ודקה טבול במים חמים כדי לעזור להפיץ ציפוי כאשר הוא מתחיל להיות מוצק. סכין חשמלית עובדת הכי טוב לחתוך את העוגה אם הגשה בזמן עדיין חם.