שמנת חמוצה-שיזוף בצל ירוק
שיזוף שמנת חמוצה-בצל ירוק שיזוף יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המתאבנים שלך. והוא מספק כ 24 מנות . מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 41 קלוריות. אם יש לכם סוכר, מים חמים, שמרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 11% המנה הזאת לא משהו. נסו שמנת חמוצה, צ'דר, וביסקוויטים טיפת בצל ירוק, עוגות תירס צ'דר עם שמנת חמוצה בצל ירוק, ו שמנת חמוצה ומטבל בצל (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים שמרים וסוכר במים חמים בקערה גדולה; לתת לעמוד 5 דקות. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מוסיפים 4 כוסות קמח, חלב, שמנת חמוצה, מלח וכמון לתערובת שמרים ומערבבים עד מעורבב. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלק וגמיש (כ 10 דקות), ולהוסיף מספיק של הקמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים.
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בתפזורת. אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות. מחלקים את הבצק ל -3 חלקים שווים. עבודה עם חלק אחד בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי לשמור על ייבוש), לגלגל כל מנה לתוך מלבן 12 x 9 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מברשת כל אחד עם 1 1/2 כפיות מרגרינה, ומפזרים על 2 1/2 כפות בצל.
חותכים כל מלבן לאורכו לרצועות 6 (1 1/2 אינץ'). מחסנית 6 רצועות, הצדדים מצופה למעלה, אחד על גבי אחר.
חותכים כל מחסנית לתוך 8 (1 1/2 אינץ') סעיפים.
מניחים כל קטע מוערם, לחתוך צדדים למטה, בכוסות מאפין מצופה ספריי בישול.
מברישים את שאר המרגרינה מעל הבצק. לכסות ולתת לעלות במשך 30 דקות או עד הוכפל בתפזורת.
אופים ב 400 במשך 17 דקות או עד חום זהוב.