קושימומחה
מוכן ב14 שעות
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

שמרים מוגדלים סופגניות

שמרים מוגדלים סופגניות
שמרים מורמים סופגניות עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מתאים ל-15 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 374 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-99 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו שמרים, חלב, וניל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 14 שעות. נסו סופגניות שמרים מורמות, שמרים הרים אגוזי שוקולד מזוגגים, ו סופגניות מורמות (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, מערבבים לשלב את החלב החם והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים את השמרים, מערבבים, ומאפשרים לתערובת לשבת במשך חמש דקות. זה יתחיל קצף על גבי. בקערה נפרדת, מערבבים יחד את הביצה וחמאה מומסת ומניחים בצד. בקערה של מערבל הדוכן, לשלב את הקמח והמלח.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץחזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים את תערובת החלב ומערבבים במהירות נמוכה עד שהקמח מתייבש, ואז מגבירים את המהירות כדי ליצור בצק שנראה יבש. מנמיכים את המהירות, מוסיפים את תערובת הביצים ומערבבים עד שהוא משולב. לאחר מכן מערבבים את הבצק במהירות בינונית גבוהה במשך כ 10 דקות, עוצרים כדי לגרד את הבצק מהקרס ואת הקצוות של הקערה. כפי שהוא מתערבב, הבצק צריך לעשות צליל סטירות על קצה הקערה. לאחר הבצק הוא חלק מאוד גמיש, אתה נעשה ערבוב. שמן קערה גדולה עם קצת שמן צמחי ומניחים את הבצק בפנים. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים במקרר למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
למחרת, קמח משטח עבודה ולהפוך את הבצק הקר על זה. קמח את החלק העליון של הבצק ולחץ עליו שטוח, ולאחר מכן להשתמש מערוך כדי לשטח את הבצק לעובי אחיד 1/2 אינץ'. חותכי קמח עגולים ו 2 מגשי גיליון מרופדים בשטיחים פלסטיק או סיליקון. אם אתה לא חי במקום חם ולח, מחממים את התנור להגדרה הנמוכה ביותר שלו כדי לחמם אותו להגהה, ואז לכבות אותו. באמצעות חותכי מקומח או חותך סופגנייה, לחתוך את הסופגניות ולמקם אותם על המגש מוכן. הקפד לתת להם מרחב, כפי שהם יתרחבו בעת הגהה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מניחים אותם בסביבה חמה, לחה כדי הוכחה במשך 45 דקות עד 1 שעה, או עד שהם נפוחים מאוד שביר לגעת.
6
הכן את שמן הטיגון ואת ההתקנה זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
7
מניחים סיר גדול וכבד על הכיריים ומניחים את המדחום בפנים.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
יוצקים את השמן ולהגדיר את הסיר על חום בינוני. המטרה היא להשיג את השמן כדי להגיע 191° וחשוב לצפות בסיר בכל העת כדי לשמור על טמפרטורה זו (ולבטיחות). הגדר מתלה קירור מכוסה מגבות נייר ליד התנור ולקבל מלקחיים, עכבישים, מקלות אכילה, או מסננים מוכנים (מה שאתה מעדיף להפוך את הסופגניות ולהסיר אותם מן השמן החם). על צורב אחר, לחמם את החלב בסיר קטן להגדיר על אש נמוכה עד החלב מתחיל קיטור.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאףסוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
הסר אותו מחום והוסף את הסוכר של קונדיטור, קמצוץ מלח, ווניל, ולהקציף עד שהם חלקים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
10
יוצקים את הזיגוג לתוך קערה ומניחים את הקערה על סיר קטן של מים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
לאחר השמן הגיע 191°, להתחיל להוסיף את הסופגניות, אחד בכל פעם, עד שיש שלושה בסיר. מטגנים את הסופגניות במשך כ 2 דקות לפני הפיכת אותם, ומטגנים במשך 2 דקות נוספות בצד השני (אם אתה מרגיש כאילו הם מקבלים כהים מדי, זה בסדר להפוך אותם קודם לכן).
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
מניחים את הסופגניות על מדף הקירור מוכן. לשבור אחד פתוח כדי להבטיח כי הוא מבושל, ואם זמן נוסף יש צורך, להוסיף את הסופגניות בחזרה אל השמן כדי לסיים ולהוסיף קצת יותר זמן בישול עבור השאר. מטגנים את השאר בצורה דומה, ומאפשרים לכל הסופגניות להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
1
מניחים את סיר המים עם קערה של זיגוג להגדיר על זה מעל חום נמוך ומערבבים כדי להחזיר אותו לנוזל דביק.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הסר מהחום והשתמש באצבעותיך כדי להטביע בזהירות כל אחת מהסופגניות בזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
3
מניחים את הסופגניות מזוגגות על מדף קירור נקי להתייבש. הזיגוג יהפוך שקוף יותר כפי שהוא מתייבש. לטעם הטוב ביותר, מגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה