שמרים מוגדלים סופגניות
שמרים מורמים סופגניות עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מתאים ל-15 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 374 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-99 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו שמרים, חלב, וניל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 14 שעות. נסו סופגניות שמרים מורמות, שמרים הרים אגוזי שוקולד מזוגגים, ו סופגניות מורמות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים לשלב את החלב החם והסוכר.
מוסיפים את השמרים, מערבבים, ומאפשרים לתערובת לשבת במשך חמש דקות. זה יתחיל קצף על גבי. בקערה נפרדת, מערבבים יחד את הביצה וחמאה מומסת ומניחים בצד. בקערה של מערבל הדוכן, לשלב את הקמח והמלח.
מוסיפים את תערובת החלב ומערבבים במהירות נמוכה עד שהקמח מתייבש, ואז מגבירים את המהירות כדי ליצור בצק שנראה יבש. מנמיכים את המהירות, מוסיפים את תערובת הביצים ומערבבים עד שהוא משולב. לאחר מכן מערבבים את הבצק במהירות בינונית גבוהה במשך כ 10 דקות, עוצרים כדי לגרד את הבצק מהקרס ואת הקצוות של הקערה. כפי שהוא מתערבב, הבצק צריך לעשות צליל סטירות על קצה הקערה. לאחר הבצק הוא חלק מאוד גמיש, אתה נעשה ערבוב. שמן קערה גדולה עם קצת שמן צמחי ומניחים את הבצק בפנים. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים במקרר למשך הלילה.
למחרת, קמח משטח עבודה ולהפוך את הבצק הקר על זה. קמח את החלק העליון של הבצק ולחץ עליו שטוח, ולאחר מכן להשתמש מערוך כדי לשטח את הבצק לעובי אחיד 1/2 אינץ'. חותכי קמח עגולים ו 2 מגשי גיליון מרופדים בשטיחים פלסטיק או סיליקון. אם אתה לא חי במקום חם ולח, מחממים את התנור להגדרה הנמוכה ביותר שלו כדי לחמם אותו להגהה, ואז לכבות אותו. באמצעות חותכי מקומח או חותך סופגנייה, לחתוך את הסופגניות ולמקם אותם על המגש מוכן. הקפד לתת להם מרחב, כפי שהם יתרחבו בעת הגהה.
מניחים אותם בסביבה חמה, לחה כדי הוכחה במשך 45 דקות עד 1 שעה, או עד שהם נפוחים מאוד שביר לגעת.
הכן את שמן הטיגון ואת ההתקנה זיגוג.
מניחים סיר גדול וכבד על הכיריים ומניחים את המדחום בפנים.
יוצקים את השמן ולהגדיר את הסיר על חום בינוני. המטרה היא להשיג את השמן כדי להגיע 191° וחשוב לצפות בסיר בכל העת כדי לשמור על טמפרטורה זו (ולבטיחות). הגדר מתלה קירור מכוסה מגבות נייר ליד התנור ולקבל מלקחיים, עכבישים, מקלות אכילה, או מסננים מוכנים (מה שאתה מעדיף להפוך את הסופגניות ולהסיר אותם מן השמן החם). על צורב אחר, לחמם את החלב בסיר קטן להגדיר על אש נמוכה עד החלב מתחיל קיטור.
הסר אותו מחום והוסף את הסוכר של קונדיטור, קמצוץ מלח, ווניל, ולהקציף עד שהם חלקים.
יוצקים את הזיגוג לתוך קערה ומניחים את הקערה על סיר קטן של מים ומניחים בצד.
לאחר השמן הגיע 191°, להתחיל להוסיף את הסופגניות, אחד בכל פעם, עד שיש שלושה בסיר. מטגנים את הסופגניות במשך כ 2 דקות לפני הפיכת אותם, ומטגנים במשך 2 דקות נוספות בצד השני (אם אתה מרגיש כאילו הם מקבלים כהים מדי, זה בסדר להפוך אותם קודם לכן).
מניחים את הסופגניות על מדף הקירור מוכן. לשבור אחד פתוח כדי להבטיח כי הוא מבושל, ואם זמן נוסף יש צורך, להוסיף את הסופגניות בחזרה אל השמן כדי לסיים ולהוסיף קצת יותר זמן בישול עבור השאר. מטגנים את השאר בצורה דומה, ומאפשרים לכל הסופגניות להתקרר.
מניחים את סיר המים עם קערה של זיגוג להגדיר על זה מעל חום נמוך ומערבבים כדי להחזיר אותו לנוזל דביק.
הסר מהחום והשתמש באצבעותיך כדי להטביע בזהירות כל אחת מהסופגניות בזיגוג.
מניחים את הסופגניות מזוגגות על מדף קירור נקי להתייבש. הזיגוג יהפוך שקוף יותר כפי שהוא מתייבש. לטעם הטוב ביותר, מגישים מיד.