קושימומחה
מוכן ב14 שעות
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

שמרים מוגדלים סופגניות

שמרים מוגדלים סופגניות
שמרים מורמים סופגניות עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מתאים ל-15 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 374 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-99 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו שמרים, חלב, וניל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 14 שעות. נסו סופגניות שמרים מורמות, שמרים הרים אגוזי שוקולד מזוגגים, ו סופגניות מורמות (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, מערבבים לשלב את החלב החם והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים את השמרים, מערבבים, ומאפשרים לתערובת לשבת במשך חמש דקות. זה יתחיל קצף על גבי. בקערה נפרדת, מערבבים יחד את הביצה וחמאה מומסת ומניחים בצד. בקערה של מערבל הדוכן, לשלב את הקמח והמלח.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים את תערובת החלב ומערבבים במהירות נמוכה עד שהקמח מתייבש, ואז מגבירים את המהירות כדי ליצור בצק שנראה יבש. מנמיכים את המהירות, מוסיפים את תערובת הביצים ומערבבים עד שהוא משולב. לאחר מכן מערבבים את הבצק במהירות בינונית גבוהה במשך כ 10 דקות, עוצרים כדי לגרד את הבצק מהקרס ואת הקצוות של הקערה. כפי שהוא מתערבב, הבצק צריך לעשות צליל סטירות על קצה הקערה. לאחר הבצק הוא חלק מאוד גמיש, אתה נעשה ערבוב. שמן קערה גדולה עם קצת שמן צמחי ומניחים את הבצק בפנים. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים במקרר למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
למחרת, קמח משטח עבודה ולהפוך את הבצק הקר על זה. קמח את החלק העליון של הבצק ולחץ עליו שטוח, ולאחר מכן להשתמש מערוך כדי לשטח את הבצק לעובי אחיד 1/2 אינץ'. חותכי קמח עגולים ו 2 מגשי גיליון מרופדים בשטיחים פלסטיק או סיליקון. אם אתה לא חי במקום חם ולח, מחממים את התנור להגדרה הנמוכה ביותר שלו כדי לחמם אותו להגהה, ואז לכבות אותו. באמצעות חותכי מקומח או חותך סופגנייה, לחתוך את הסופגניות ולמקם אותם על המגש מוכן. הקפד לתת להם מרחב, כפי שהם יתרחבו בעת הגהה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מניחים אותם בסביבה חמה, לחה כדי הוכחה במשך 45 דקות עד 1 שעה, או עד שהם נפוחים מאוד שביר לגעת.
6
הכן את שמן הטיגון ואת ההתקנה זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
7
מניחים סיר גדול וכבד על הכיריים ומניחים את המדחום בפנים.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
יוצקים את השמן ולהגדיר את הסיר על חום בינוני. המטרה היא להשיג את השמן כדי להגיע 191° וחשוב לצפות בסיר בכל העת כדי לשמור על טמפרטורה זו (ולבטיחות). הגדר מתלה קירור מכוסה מגבות נייר ליד התנור ולקבל מלקחיים, עכבישים, מקלות אכילה, או מסננים מוכנים (מה שאתה מעדיף להפוך את הסופגניות ולהסיר אותם מן השמן החם). על צורב אחר, לחמם את החלב בסיר קטן להגדיר על אש נמוכה עד החלב מתחיל קיטור.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאףסוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
הסר אותו מחום והוסף את הסוכר של קונדיטור, קמצוץ מלח, ווניל, ולהקציף עד שהם חלקים.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
10
יוצקים את הזיגוג לתוך קערה ומניחים את הקערה על סיר קטן של מים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
לאחר השמן הגיע 191°, להתחיל להוסיף את הסופגניות, אחד בכל פעם, עד שיש שלושה בסיר. מטגנים את הסופגניות במשך כ 2 דקות לפני הפיכת אותם, ומטגנים במשך 2 דקות נוספות בצד השני (אם אתה מרגיש כאילו הם מקבלים כהים מדי, זה בסדר להפוך אותם קודם לכן).
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
12
מניחים את הסופגניות על מדף הקירור מוכן. לשבור אחד פתוח כדי להבטיח כי הוא מבושל, ואם זמן נוסף יש צורך, להוסיף את הסופגניות בחזרה אל השמן כדי לסיים ולהוסיף קצת יותר זמן בישול עבור השאר. מטגנים את השאר בצורה דומה, ומאפשרים לכל הסופגניות להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
1
מניחים את סיר המים עם קערה של זיגוג להגדיר על זה מעל חום נמוך ומערבבים כדי להחזיר אותו לנוזל דביק.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
הסר מהחום והשתמש באצבעותיך כדי להטביע בזהירות כל אחת מהסופגניות בזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
3
מניחים את הסופגניות מזוגגות על מדף קירור נקי להתייבש. הזיגוג יהפוך שקוף יותר כפי שהוא מתייבש. לטעם הטוב ביותר, מגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה