שני קינוחי קרנבל עשויים להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המתאבנים שלך. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. צופה בדמות שלך? מתכון צמחוני לקטו אובו זה מכיל 370 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -25 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-25 דקות . המתכון הזה של Foodnetwork דורש סוכר וניל, שמן זית, חלמונים וקמח. עם ציון של 36% , המנה הזו גרועה למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו עוגת קרנבל , לביבות אורז קרנבל ותפוחי קרנבל .
הוראות
1
ל-Sfrappole di Carnevale: בקערה גדולה מערבבים את הקמח, החמאה, החלמונים, הלבן, הסוכר, המלח, היין והוניל ומערבבים היטב ליצירת בצק. מניחים בצד, מכוסה, למשך שעה. הופכים את הבצק על משטח עבודה מקומח וחותכים אותו ל-4 חלקים.
מגלגלים כל חלק לדיבל בגודל 1/2 אינץ' ועצבו לעיגולים קטנים, או גלגלים, בקוטר של 3 אינץ'. בסיר גבוה, מחממים את שמן הזית ל-375 מעלות צלזיוס. זורקים בזהירות את הגלגלים לתוך השמן, עובדים בקבוצות ומבשלים עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם הבחירות המובילות שלי עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. הקונצ'רטו של Medici Ermete Lambrusco Reggiano עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-23 דולר לבקבוק.
מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו
אדום אודם עז עם ניחוחות נעימים מתמשכים ופירותיים. יבש אך פירותי בו זמנית. רך ורענן על החך.