קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

שניצל חזיר עם רוטב טבילה

שניצל חזיר עם רוטב טבילה
אם יש לך שמיר, ציר עוף, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. נסו שניצל חזיר ברוטב, שניצל חזיר עם רוטב שמיר, ו שניצל חזיר עם רוטב שמנת טרגון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את צלעות החזיר בין שני יריעות של פלסטיק כבד (שקיות מקפיא resealable לעבוד היטב) על משטח מוצק, ברמה. בחוזקה לדפוק את החזיר עם הצד החלק של פטיש בשר לעובי של 1/8 אינץ'. לקצץ כל שומן מן הקצוות, ולעשות כמה חריצים קטנים לאורך הקצה כדי למנוע חזיר מסתלסל במהלך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
בשרבשר
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
מרכך בשרמרכך בשר
2
מערבבים את הקמח, 1 כפית מלח, ופלפל בקערה.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
לטאטא את הביצה והחלב יחד בקערה אחרת עד מעורבב היטב, ולאחר מכן לערבב את פירורי לחם panko ופפריקה יחד בקערה שלישית. לדלות את צלעות החזיר בתערובת הקמח אחד בכל פעם, ואז לטבול אותם לתוך תערובת הביצה ואחריו תערובת panko.
מרכיבים שתצטרך
פאנקו.פאנקו.
צלעות חזירצלעות חזיר
פפריקהפפריקה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מסדרים לא יותר משני צלעות חזיר במחבת בכל פעם, בישול עד שהבשר הוא חום זהוב כבר לא ורוד במרכז, 3 עד 4 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
צלעות חזירצלעות חזיר
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מניחים את צלעות החזיר בתנור חם כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
יוצקים את ציר העוף למחבת נהגה לבשל את החזיר. להפחית את החום נמוך, לגרד את כל חתיכות חומות בתחתית המחבת. כמו מבשלים את המניה, מערבבים את השמיר, 1/2 כפית מלח, ושמנת חמוצה יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
שמירשמיר
חזירחזיר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
קערהקערה
7
לטאטא על 1/4 כוס של המניה החמה לתוך תערובת שמנת חמוצה, ואז לשפוך אותו בחזרה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
מקציףמקציף
8
חום עד חם ועבה, כ 5 דקות.
9
מגישים עם צלעות החזיר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר

יין מומלץ: Dornfelder, ריזלינג

גרמנית עובדת ממש טוב עם Dornfelder וריזלינג. בירה אולי נראית כמו הבחירה הטבעית לאוכל גרמני, אבל ריזלינג גרמני זוגות להפליא עם פירות ים ושניצל, בעוד אדום גרמני כמו Dornfelder הולך טוב עם בשר בקר ובשר משחק. יין אחד אתה יכול לנסות הוא היינץ Eifel שיין Dornfelder מתוק אדום. יש לו 3.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
ההשתקפות של קרני השמש מנהר הריין עוזרת להבשיל את הענבים האדומים הלבביים האלה, ובכך לייצר יין בעל גוף מלא עם טעמים של פירות אדומים כהים עם מתיקות מאוזנת היטב.ליהנות מעט מקורר בכוחות עצמו או עם גבינות, פסטה סלטים ודגים.