שניצל חזיר עם רוטב טבילה
אם יש לך שמיר, ציר עוף, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. נסו שניצל חזיר ברוטב, שניצל חזיר עם רוטב שמיר, ו שניצל חזיר עם רוטב שמנת טרגון (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את צלעות החזיר בין שני יריעות של פלסטיק כבד (שקיות מקפיא resealable לעבוד היטב) על משטח מוצק, ברמה. בחוזקה לדפוק את החזיר עם הצד החלק של פטיש בשר לעובי של 1/8 אינץ'. לקצץ כל שומן מן הקצוות, ולעשות כמה חריצים קטנים לאורך הקצה כדי למנוע חזיר מסתלסל במהלך הבישול.
מערבבים את הקמח, 1 כפית מלח, ופלפל בקערה.
לטאטא את הביצה והחלב יחד בקערה אחרת עד מעורבב היטב, ולאחר מכן לערבב את פירורי לחם panko ופפריקה יחד בקערה שלישית. לדלות את צלעות החזיר בתערובת הקמח אחד בכל פעם, ואז לטבול אותם לתוך תערובת הביצה ואחריו תערובת panko.
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מסדרים לא יותר משני צלעות חזיר במחבת בכל פעם, בישול עד שהבשר הוא חום זהוב כבר לא ורוד במרכז, 3 עד 4 דקות בכל צד.
מניחים את צלעות החזיר בתנור חם כדי להתחמם.
יוצקים את ציר העוף למחבת נהגה לבשל את החזיר. להפחית את החום נמוך, לגרד את כל חתיכות חומות בתחתית המחבת. כמו מבשלים את המניה, מערבבים את השמיר, 1/2 כפית מלח, ושמנת חמוצה יחד בקערה.
לטאטא על 1/4 כוס של המניה החמה לתוך תערובת שמנת חמוצה, ואז לשפוך אותו בחזרה למחבת.
חום עד חם ועבה, כ 5 דקות.