שניצל עוף פריך עם שום-רוטב בצל
שניצל עוף פריך עם שום רוטב בצל יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 896 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם שמן זית, עלי טימין, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו עוף צלוי עם בצל עמוק-רוטב שום, חזיר צלוי עם שום-רוטב בצל, ו הומואים עם רוטב בצל (קציצות חזיר בסגנון וולשי עם רוטב בצל) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
עבור cutlets: להתחיל על ידי דפיקות החוצה את קציצות עוף. עבודה עם 2 cutlets בכל פעם, במקום בין 2 חתיכות של פלסטיק לעטוף. שימוש בצד השטוח של מרכך בשר, בעדינות לדפוק את כל חתיכת עוף לעובי אפילו 1/4 אינץ'. לעבוד בעדינות מהמרכז החוצה כדי לשמור אותו אפילו ולא לקרוע את העוף. חזור עם קציצות שנותרו.
מניחים את הקמח בקערה רדודה, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב. בקערה רדודה שנייה, מוסיפים את חלב החמאה, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב. בקערה רדודה שלישית, מוסיפים את פירורי הלחם, פרמזן, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב.
קח כל cutlet ודלות קלות בקמח. לנער את כל עודף, ולאחר מכן לטבול בחמאה. לבסוף, לדלות בתערובת פירורי לחם. מכסים באופן שווה משני הצדדים, מלטפים בעדינות את הפירורים לתוך העוף כדי לעזור לו להידבק.
מניחים את cutlets מצופה בפירורי לחם בשכבה אחת על מגש והמקום שנחשף במקרר במשך 15 דקות - זה יעזור מקל הציפוי כדי לחתוך ולמנוע קריעה כאשר מגיע הזמן לבשל אותם.
כדי לבשל את cutlets, להגדיר 2 מחבתות nonstick גדול, מחבתות ברזל יצוק אם זמין, מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים 2 כפות שמן לכל ומבשלים 2 קציצות בכל מחבת במשך 3 עד 4 דקות לכל צד. כאשר נעשה, הם יהיו חום זהוב ופריך.
מעבירים למחבת חסינת ovenproof ולשמור חם בתנור. נסה לא לשמור את העוף בתנור יותר מ 15 דקות, אחרת זה יתייבש.
עכשיו להפוך את הרוטב: להגדיר מחבת סאוט בינונית עם צדדים גבוהים מעל חום בינוני גבוה ולהוסיף את שמן הזית.
מוסיף את השום, בצל וקורנית. מתבלים במלח ופלפל.
לטגן עד הבצל הם קרמל קלות ומכרז, 7 עד 8 דקות. Deglaze עם היין הלבן ולהפחית במשך 1 דקה לפני הוספת מרק עוף. מבשלים במשך 5 עד 6 דקות, ולאחר מכן להוסיף את קוביות חמאה קרות לרוטב.
הסר מהחום וסחרר את המחבת כדי להמיס את החמאה באופן שווה - זה יהיה לעבות את הרוטב ולתת לו ברק נחמד.
מגישים את השניצל עוף עם רוטב שום בצל.
יין פרינג: ריזלינג או יין מבעבע.