קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

שניצל עוף פריך עם שום-רוטב בצל

שניצל עוף פריך עם שום-רוטב בצל
שניצל עוף פריך עם שום רוטב בצל יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 896 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם שמן זית, עלי טימין, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו עוף צלוי עם בצל עמוק-רוטב שום, חזיר צלוי עם שום-רוטב בצל, ו הומואים עם רוטב בצל (קציצות חזיר בסגנון וולשי עם רוטב בצל) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
עבור cutlets: להתחיל על ידי דפיקות החוצה את קציצות עוף. עבודה עם 2 cutlets בכל פעם, במקום בין 2 חתיכות של פלסטיק לעטוף. שימוש בצד השטוח של מרכך בשר, בעדינות לדפוק את כל חתיכת עוף לעובי אפילו 1/4 אינץ'. לעבוד בעדינות מהמרכז החוצה כדי לשמור אותו אפילו ולא לקרוע את העוף. חזור עם קציצות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עגבניות שמנת עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: Amy's Chunky Tomato Bisque)1/2 כוס מרק עגבניות שמנת עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: Amy's Chunky Tomato Bisque)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3
תקימו תחנת לחם.
4
מניחים את הקמח בקערה רדודה, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב. בקערה רדודה שנייה, מוסיפים את חלב החמאה, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב. בקערה רדודה שלישית, מוסיפים את פירורי הלחם, פרמזן, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
קח כל cutlet ודלות קלות בקמח. לנער את כל עודף, ולאחר מכן לטבול בחמאה. לבסוף, לדלות בתערובת פירורי לחם. מכסים באופן שווה משני הצדדים, מלטפים בעדינות את הפירורים לתוך העוף כדי לעזור לו להידבק.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
6
מניחים את cutlets מצופה בפירורי לחם בשכבה אחת על מגש והמקום שנחשף במקרר במשך 15 דקות - זה יעזור מקל הציפוי כדי לחתוך ולמנוע קריעה כאשר מגיע הזמן לבשל אותם.
7
כדי לבשל את cutlets, להגדיר 2 מחבתות nonstick גדול, מחבתות ברזל יצוק אם זמין, מעל חום בינוני גבוה.
8
מוסיפים 2 כפות שמן לכל ומבשלים 2 קציצות בכל מחבת במשך 3 עד 4 דקות לכל צד. כאשר נעשה, הם יהיו חום זהוב ופריך.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מעבירים למחבת חסינת ovenproof ולשמור חם בתנור. נסה לא לשמור את העוף בתנור יותר מ 15 דקות, אחרת זה יתייבש.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
עכשיו להפוך את הרוטב: להגדיר מחבת סאוט בינונית עם צדדים גבוהים מעל חום בינוני גבוה ולהוסיף את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מוסיף את השום, בצל וקורנית. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
12
לטגן עד הבצל הם קרמל קלות ומכרז, 7 עד 8 דקות. Deglaze עם היין הלבן ולהפחית במשך 1 דקה לפני הוספת מרק עוף. מבשלים במשך 5 עד 6 דקות, ולאחר מכן להוסיף את קוביות חמאה קרות לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
13
הסר מהחום וסחרר את המחבת כדי להמיס את החמאה באופן שווה - זה יהיה לעבות את הרוטב ולתת לו ברק נחמד.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
מגישים את השניצל עוף עם רוטב שום בצל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
15
יין פרינג: ריזלינג או יין מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
יין מבעבעיין מבעבע
ריזלינגריזלינג
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)