שניצלוויצ'ים הולשטיין
מנה אחת מכילה 944 קלוריות, 59 גרם חלבון, ו 42 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 40% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, אגוז מוסקט, צלפים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 10 דקות. הציון הזה מוצק. נסו שניצל א לה הולשטיין, בראוניז הולשטיין, ו הולשטיין מתקמט (מתכונים דומים).
הוראות
שים את הקמח בצלחת רדודה. מקציפים קלות 2 ביצים בצלחת רדודה אחרת.
מערבבים את פירורי הלחם ואגוז המוסקט במנה שלישית.
פאונד את קציצות העגל בין יריעות ניילון לעובי 1/8 אינץ'.
מפזרים מלח ופלפל. מחפרים את העגל בקמח, ואז טובלים בביצים הטרופות ומצפים בפירורי הלחם.
מחממים שכבה דקה של שמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מבשלים את קציצות העגל עד להזהבה עמוקה, 2 עד 3 דקות לכל צד.
נגבו את המחבת והחזירו לאש בינונית.
מוסיפים 4 כפות חמאה ומחממים עד שהקצף שוכך.
מוסיפים את הצלפים והפטרוזיליה ומבשלים, תוך ערבוב, 1 דקה. מערבבים במיץ הלימון ומסירים מהאש.
בינתיים מחממים טפיחה של חמאה במחבת אחרת על אש בינונית. לפצח את 4 הביצים הנותרות למחבת ולטגן מעל קל.
מסדרים את החסה על חצאי הלחמניות התחתונות ומעליהם השניצל.
מזלפים את חמאת הצלפים, ואז מעליהם את האנשובי והביצים המטוגנות. מכסים עם צמרות הלחמנייה.