קושיבינוני
מוכן ב28 דק.
מנות8
ציון בריאות30
מגזין

שעועית אדומה ואורז הטוב ביותר של בוש

שעועית אדומה ואורז הטוב ביותר של בוש
השעועית האדומה הטובה ביותר של בוש ואורז היא מנה עיקרית שמגישה 8. צופה בדמות שלך? זה מתכון חלב חינם יש 720 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 31% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם עגבניות, שמן צמחי, לחם תירס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 28 דקות. עם כפית ציון 71%, המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון צלעות חזיר גב תינוק על האש ושעועית גרילין של בוש, אורז אדום עם נקניקיית הבנרו ושעועית אדומה, ו צלעות חזיר קובניות עם שעועית שחורה של בוש.

הוראות

1
מחממים שמן בסיר מרק גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים) עגבניות חתוכות לקוביות עם צ'ילי ירוק, המיץ שמורקופסת שימורים) עגבניות חתוכות לקוביות עם צ'ילי ירוק, המיץ שמור
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיפים בצל, פלפל וסלרי ומקפיצים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים את שאר החומרים, למעט אורז ולחם תירס, מכסים ומבשלים במשך 10-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
4
מוסיפים רוטב חם, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
5
מגישים על אורז עם לחם תירס.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל