גשו לסופר וקנו שעועית, רוטב פלפל, אורז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: סיר חרס שעועית אדומה ואורז, הטוב ביותר אי פעם שעועית ונקניק, ו שעועית אדומה ונקניקייה.
הוראות
1
מבשלים נקניק בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה על 5 דקות, ערבוב עד הנקניק הוא חום.
מרכיבים שתצטרך
2
הסר נקניק, לנקז על מגבות נייר, הזמנת 1 כף. טפטוף בתנור הולנדי. פלפלים מטוגנים ו-3 המרכיבים הבאים בטפטופים חמים 5 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
3
מערבבים שעועית אדומה ו 5 החומרים הבאים. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות. מערבבים בנקניק. מבשלים, מכוסה, 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4
הכן אורז על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
5
מגישים שעועית אדומה ונקניקיות על אורז מבושל חם.
מרכיבים שתצטרך
6
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו שעועית אדומה של בוש ורוטב Pickapeppa לרוטב פלפל מתוק.