שעועית אפויה יכולה להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 324 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-19 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו שמן זית, כמון טחון, אגוז מוסקט טחון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות ו-15 דקות. נסו הטוב ביותר ברביקיו שעועית אפויה 5 שעועית אפויה יותר לאהוב, שעועית אפויה טובה יותר, ו שעועית אפויה עם בשר חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 150°c / 149°Soak השעועית בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מסננים ושוטפים מתחת למים קרים.מבשלים שעועית במים רותחים עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
מסננים שעועית ומניחים לתוך תבשיל קדרה גדול.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
4
מחממים את השמן במחבת קטנה ומטגנים את הבצל והשום עד להשחמה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את הבצלים והשום לשעועית.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תוספות, אופציונלי
6
מוסיפים את כל שאר החומרים ומערבבים.עם המכסה על, אופים את השעועית במשך 3 ½ שעות, ערבוב לעתים קרובות.בדוק את רמת הלחות והוסף מים במידת הצורך.לאחר 3 וחצי שעות להסיר את הכיסוי ולשמור על אפייה במשך 30 דקות נוספות.להכניס למקרר בצנצנת אטומה למשך שבוע.