שעועית אפויה
שעועית אפויה יכולה להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 324 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-19 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו שמן זית, כמון טחון, אגוז מוסקט טחון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות ו-15 דקות. נסו הטוב ביותר ברביקיו שעועית אפויה 5 שעועית אפויה יותר לאהוב, שעועית אפויה טובה יותר, ו שעועית אפויה עם בשר חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 150°c / 149°Soak השעועית בן לילה.
מסננים ושוטפים מתחת למים קרים.מבשלים שעועית במים רותחים עד 2 שעות.
מסננים שעועית ומניחים לתוך תבשיל קדרה גדול.
מחממים את השמן במחבת קטנה ומטגנים את הבצל והשום עד להשחמה.
מוסיפים את הבצלים והשום לשעועית.
מוסיפים את כל שאר החומרים ומערבבים.עם המכסה על, אופים את השעועית במשך 3 ½ שעות, ערבוב לעתים קרובות.בדוק את רמת הלחות והוסף מים במידת הצורך.לאחר 3 וחצי שעות להסיר את הכיסוי ולשמור על אפייה במשך 30 דקות נוספות.להכניס למקרר בצנצנת אטומה למשך שבוע.