קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות14
מגזין

שעועית אפויה בירה שחורה

שעועית אפויה בירה שחורה
מתכון שעועית אפויה בירה שחורה מוכן בערך 1 שעה ו 5 דקות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 8. מנה אחת מכילה 378 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. אם יש לך בר-כוח של פתיתי פלפל, בייקון, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו שעועית אפויה בירה שחורה, שעועית אפויה בירה שחורה, ו שעועית אפויה בירה שחורה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. הגדר סיר בטוח לתנור בינוני על חום בינוני ולהוסיף את הבייקון. לבשל, ערבוב, עד רוב השומן הוא שניתנו והבייקון הוא פריך, על 8 דקות; להסיר מגבות נייר עם כף מחורץ לנקז.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את הבצל, שום וג ' ינג ' ר לטפטופים בסיר ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רך וזהוב, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים עד שהצבע מעמיק, בערך עוד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
4
מוסיפים את הבירה השורש, חומץ, מולסה, חרדל, פתיתי פלפל אדום וגראם מסאלה לסיר. מערבבים, ואז מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
גארם מסאלהגארם מסאלה
(מומלץ: הרוטב של הובוקן אדי)(מומלץ: הרוטב של הובוקן אדי)
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים את השעועית ושלושה רבעים של הבייקון ומערבבים בעדינות כך השעועית לא לאבד את צורתם. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל עד מעט מעובה, כ 15 דקות; העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
6
מעבירים לתנור ואופים, חשופים, עד עבה, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
בואו להתקרר מעט, ולאחר מכן העליון עם הבייקון שנותר.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
8
צילום: פול סיריסאלי