שעועית אפויה בירה שחורה
מתכון שעועית אפויה בירה שחורה מוכן בערך 1 שעה ו 5 דקות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 8. מנה אחת מכילה 378 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. אם יש לך בר-כוח של פתיתי פלפל, בייקון, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו שעועית אפויה בירה שחורה, שעועית אפויה בירה שחורה, ו שעועית אפויה בירה שחורה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. הגדר סיר בטוח לתנור בינוני על חום בינוני ולהוסיף את הבייקון. לבשל, ערבוב, עד רוב השומן הוא שניתנו והבייקון הוא פריך, על 8 דקות; להסיר מגבות נייר עם כף מחורץ לנקז.
מוסיפים את הבצל, שום וג ' ינג ' ר לטפטופים בסיר ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רך וזהוב, כ 5 דקות.
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים עד שהצבע מעמיק, בערך עוד 1 דקה.
מוסיפים את הבירה השורש, חומץ, מולסה, חרדל, פתיתי פלפל אדום וגראם מסאלה לסיר. מערבבים, ואז מביאים לרתיחה.
מוסיפים את השעועית ושלושה רבעים של הבייקון ומערבבים בעדינות כך השעועית לא לאבד את צורתם. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל עד מעט מעובה, כ 15 דקות; העונה עם מלח ופלפל.
מעבירים לתנור ואופים, חשופים, עד עבה, כ -30 דקות.
בואו להתקרר מעט, ולאחר מכן העליון עם הבייקון שנותר.