שעועית אפויה דרומית
אם יש לכם רצועות בייקון, סירופ מייפל, חרדל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו שעועית אפויה דרומית הטובה ביותר, שעועית אפויה בסגנון דרומי, ו שעועית אפויה דרומית מהירה ופשוטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
בתנור הולנדי, מערבבים בצל, חזיר ושעועית, חרדל, סירופ מייפל, סוכר חום בהיר, קטשופ ומיץ לימון. למעלה עם חתיכות הבייקון.
אופים, מכוסה, במשך 45 עד 60 דקות.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות ויינגוט Willi Schaefer Graacher Domprobst ריזלינג ספטלזה מספר 5. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 69 דולר לבקבוק.
![ויינגוט ווילי שייפר גראכר דומפרובסט ריזלינג ספטלס מספר 5]()
ויינגוט ווילי שייפר גראכר דומפרובסט ריזלינג ספטלס מספר 5