שעועית אפויה מייפל-תפוח
זה מובא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לך סירופ מייפל, חמאה, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו שעועית אפויה מייפל, שעועית אפויה מייפל, ו שעועית אפויה מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים שעועית בקומקום מרק או תנור הולנדי; מוסיפים מים כדי לכסות על ידי 2 ב. מביאים לרתיחה; להרתיח במשך 2 דקות.
הסר מהחום; לכסות ולתת לעמוד במשך 1 שעה.
מסננים ושוטפים שעועית; להשליך נוזל. להחזיר שעועית למחבת; להוסיף 10 כוסות מים. מביאים לרתיחה להפחית את החום; לכסות ומבשלים במשך 30 דקות.
ניקוז, שימור 1/2 כוס נוזל.
שורה תחתונה של 4-qt. צלחת אפייה עם בייקון. בקערה גדולה, לשלב את השעועית, בצל, מלח וחרדל. כפית על בייקון.
יוצקים סירופ מלמעלה. מכסים ואופים ב 350° במשך 3 שעות, ערבוב בעדינות מדי פעם והוספת נוזל שעועית שמורות במידת הצורך.
לסדר תפוחים פרוסים מעל. בקערה קטנה, חמאת שמנת וסוכר חום; להפיץ על תפוחים. מכסים ואופים 1 שעה ארוכה יותר או עד שעועית מכרז.