השעועית האפויה של דודה רו יכולה להיות רק תוספת שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . מנה אחת מכילה 980 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. 440 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם בייקון, שעועית אפויה, קטשופ וקומץ של מרכיבים אחרים כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-25 דקות. וזה נהדר. נסו שעועית אפויה ברביקיו של דודה פאטי, הדלעת הצהובה האפויה של דודה פאני, ו הטוב ביותר ברביקיו שעועית אפויה 5 שעועית אפויה יותר לאהוב (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את הבייקון במחבת גדולה, עמוקה ומבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום שווה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
לנקז על מגבות נייר, להתפורר, ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
מסננים שומן בייקון מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
באמצעות אותו מחבת, לבשל את בשר טחון ובצל על אש בינונית, ערבוב עד הבשר הוא כבר לא ורוד, 5 עד 7 דקות.
מוסיפים את שעועית פינטו, שעועית חמאה, שעועית אפויה עם חזיר, רוטב ברביקיו, קטשופ, וסוכר חום לתערובת בשר בקר הקרקע; מערבבים היטב. לכסות ולבשל במשך 4 שעות על גבוה. מעל כל מנה עם בייקון מתפורר.