תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל שעועית בישול איטי מרק שעורה. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 258 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו עלי תרד לתינוקות, פלפל, עלה דפנה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-55 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-15 דקות. נסו מרק שעורה שעועית בישול איטי, שעועית בישול איטית ותבשיל שעורה, ו תבשיל בשר בקר איטי ומרק שעורה (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: סיר איטי
ציוד שתשתמש בו
בישול איטי
2
שים 6 כוסות מים, שעועית, שעורה, שום, גזר, סלרי, בצל, עלה דפנה, 11/2 כפות מלח, תערובת עשב, קצת פלפל ופטריות פורצ ' יני (אם משתמשים) בבישול איטי. לסחוט את העגבניות דרך הידיים על הסיר כדי לשבור אותם, ולהוסיף עם המיצים שלהם. מכסים ומבשלים על גבוה עד השעועית הם די רך והמרק הוא עבה, על 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
עלי דפנה
עגבנייה
גזר
שעורה
סלרי
שום
בצל
פלפל
שעועית
מים
מלח
מרק
ציוד שתשתמש בו
בישול איטי
סיר
3
מוסיפים את התרד והגבינה ומערבבים עד שהתרד נבול, בערך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תרד
גבינה
4
הסר את עלה המפרץ מתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עלי דפנה
5
מצקת את המרק לתוך קערות מחוממות טפטוף כל מנה עם חומץ ושמן זית.