קושירגיל
מוכן ב17 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

שעועית גבינה וקסדיות צ'יפוטלה

שעועית גבינה וקסדיות צ'יפוטלה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל שעועית גבינה & quesadillas chipotle. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 353 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גבינת לסטר, רוטב צ'יפוטלה, כוסברה לארוז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 17 דקות. גבינה שעועית שחורה קסדיות, גבינה עוף שעועית קסדיות, ו גבינת בייקון-שעועית גבינה דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מסננים את השעועית, הזמנת 2 כף של מים פחית. טיפ לקערה עם המים השמורים, רוטב צ ' יפוטלה, כוסברה וחצי הגבינה. מועך הכל היטב עם מזלג או מועך תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
לפרוס 4 טורטיות, ואז להפיץ כל אחד עם שעועית גבינה. למעלה עם הגבינה שנותרה, ואז למעלה עם טורטייה אחרת ולהשתמש בידיים שלך כדי ללחוץ אותם יחד.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
3
מחממים מחבת על חום בינוני-גבוה. מיקרוגל כל quesadilla עבור 45 שניות כדי להתחיל את המסת הגבינה, ולאחר מכן מחבת עבור 1-2 דקות בכל צד, עד הקסדיות הם זהב וחרוך. חזור עם השאר, להתחמם בתנור נמוך.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
חותכים אותם לחתיכות כדי לשרת.

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי לקסדייה. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפרסומת הטבטונית של Gamay Pinot Noir משנת 1787 עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
זה "1787" פינו נואר/תערובת Gamay הוא חלק הדלפק לתערובת " 459 " שלנו. ההבדל היחיד בין שני היינות (שניהם עשויים מאותו פרי מדויק) הוא כלי המשמש לייצור אותם. ה" 1787 " הותסס והתבגר בחביות עץ אלון נייטרליות. ההבדל בטעם וריח הוא מדהים ואתה רק צריך לטעום אותם זה לצד זה כדי לראות בעצמך. בשנת 1787, צו הורה להסיר את כל זני הענבים האדומים בעמק מוסל ולהחליף אותם בגפנים ריזלינג. עם הזמן, חוק זה התפוגג זנים אדומים לאט יש נטוע שוב באזור.