קושימומחה
מוכן ב14 שעות, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות100
מגזין

שעועית הבישול האיטית של פאמי

שעועית הבישול האיטית של פאמי
שעועית הבישול האיטית של פאמי היא ... ללא גלוטן וללא לקטוז ומספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה סביב 33 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 483 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה. זמן הכנת המתכון כ 14 שעות ו-15 דקות. אם יש לכם שמן זית, מים, אבקת בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 92%. מתכונים דומים: שעועית בישול איטית למקפיא aka שעועית מטוגנת מחדש ללא מילוי, שעועית אדומה עם כיריים איטיות ואורז, ו שעועית שחורה לבישול איטי.

הוראות

1
לשטוף ולבחור על השעועית, ואז למקם אותם בקערה גדולה. ממלאים את הקערה במים קרים, ומשרים את השעועית במשך 6 עד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מסננים ושוטפים את השעועית, ואז מניחים לתוך סיר איטי.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
3
יוצקים 8 כוסות מים. מערבבים בצל, אבקת שום, אבקת בצל, פלפל שחור, ועלי דפנה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
מניחים את רגל טורקיה לתוך הכיריים, לכסות, ומבשלים על הגדרה נמוכה במשך 6 שעות. מערבבים בשמן זית, ומוסיפים יותר מים אם השעועית מתחילה להתייבש; מבשלים עד השעועית רכה מאוד, 2 שעות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
רגל תרנגול הודורגל תרנגול הודו
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב