שעועית הבישול האיטית של פאמי
שעועית הבישול האיטית של פאמי היא ... ללא גלוטן וללא לקטוז ומספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה סביב 33 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 483 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה. זמן הכנת המתכון כ 14 שעות ו-15 דקות. אם יש לכם שמן זית, מים, אבקת בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 92%. מתכונים דומים: שעועית בישול איטית למקפיא aka שעועית מטוגנת מחדש ללא מילוי, שעועית אדומה עם כיריים איטיות ואורז, ו שעועית שחורה לבישול איטי.
הוראות
לשטוף ולבחור על השעועית, ואז למקם אותם בקערה גדולה. ממלאים את הקערה במים קרים, ומשרים את השעועית במשך 6 עד 8 שעות.
מסננים ושוטפים את השעועית, ואז מניחים לתוך סיר איטי.
יוצקים 8 כוסות מים. מערבבים בצל, אבקת שום, אבקת בצל, פלפל שחור, ועלי דפנה.
מניחים את רגל טורקיה לתוך הכיריים, לכסות, ומבשלים על הגדרה נמוכה במשך 6 שעות. מערבבים בשמן זית, ומוסיפים יותר מים אם השעועית מתחילה להתייבש; מבשלים עד השעועית רכה מאוד, 2 שעות נוספות.