שעועית וניל קרם ברולה
וניל שעועית Crème Brûlée עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 152 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שעועית וניל, חלב דל שומן, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו שעועית וניל קרם ברולה, שעועית וניל קרם ברולה, ו שעועית וניל קרם ברולה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה בינונית; מערבבים היטב עם מקצף. תניח בצד.
יוצקים חלב מופחת שומן לסיר בינוני. לגרד זרעים שעועית וניל; להוסיף זרעים, שעועית, 3 כפות סוכר מגורען, חלב יבש למחבת.
תערובת חום מעל חום בינוני עד 180 או עד בועות זעירות טופס סביב הקצה (לא להרתיח), ערבוב מדי פעם עם מקצף. להשליך שעועית.בהדרגה להוסיף תערובת חלב חם תערובת ביצה, ערבוב כל הזמן עם מקצף. מחלקים תערובת חלב באופן שווה בין 6 (4-אונקיה) ramekins או כוסות פודינג.
מניחים ramekins במחבת אפייה 13 x 9 אינץ'; מוסיפים מים חמים למחבת לעומק של 1 אינץ'.
אופים ב 300 במשך 1 שעה או עד המרכז בקושי זז כאשר ramekin הוא נגע.
הסר ramekins מחבת; מגניב לחלוטין על מתלה חוט. כיסוי וצינה לפחות 4 שעות או לילה.
מערבבים סוכר חום ומים במדד זכוכית 1 כוס. מיקרוגל ב 30 שניות גבוהות; מערבבים עד הסוכר מתמוסס. מיקרוגל ב 60 שניות גבוהות; יוצקים באופן שווה על כל קינוח, במהירות מפנה ramekins כדי מעיל צמרות של ברלס. (תהיה שכבה דקה של סוכר מותך.)