שעועית חומוס קינמון פריכה
אם יש לך שעועית חומוס, קינמון טחון, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. עם כפית נסו אפוני חומוס קארי פריכים (שעועית חומוס), שעועית גרבנזו (חור), ו שעועית חומוס וירקות (מתכונים דומים).
הוראות
להשרות את השעועית לילה במים קרים.
לנקז וללטף אותם יבש עם מגבות נייר.
בקערה, לזרוק את השעועית עם שמן צמחי וסוכר.
מורחים אותם בשכבה אחת על תבנית אפייה ungreased. צולים אותם בתנור עד פריך וכבר לא רך במרכזים, כ 45 דקות. (מערבבים אותם כמה פעמים כדי למנוע שריפה.)
מיד לזרוק את השעועית בקערה עם קינמון ומלח. מגניב ומגיש, או לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד שבוע.
עבור חטיף מלוח, נסה לזרוק את השעועית עם מלח, פפריקה, ופלפל טחון טרי במקום.