שעועית טוסקנית כפרית ומרק נקניקיות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 31 גר' של חלבון, 45 גרם של שומן, וסך הכל 661 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם שמן זית, גזר, גבעולי סלרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב העגבניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו נקניק טוסקני ומרק שעועית לבנה, שעועית טוסקנית, עוף ומרק נקניק איטלקי, ו Slow Cooker Tuscan Nancic and Bean Soup {Cookbook of The Month } (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים תנור הולנדי גדול או מחבת חסינת חום על הכיריים ומוסיפים את שמן הזית יחד עם הנקניק, לשבור אותו בערך עם האצבעות. תחמם את הנקניק לכמה דקות ותפרק אותו קצת יותר עם מרית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את הבצל, השום, הסלרי והגזר ומבשלים עוד 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים את רסק העגבניות, המניה והשעועית. עונה ומבשלים במשך 20 עד 30 דקות.אם אתה מוסיף כל כרוב, עגבניות, או קישואים למרק, להוסיף אותם 5 דקות לפני ההגשה כך שהם לא לבשל יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
ל-1 אננס
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב